Έφη Αχτσιόγλου: «Δε θα μιμηθώ τον Τσίπρα, θα κατέληγα καρικατούρα»

Η πρώτη συνέντευξή της ως υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη συνέντευξη ως υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε η βουλευτής του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου. Σε αυτή ξεκαθάρισε ότι θα χαράξει τη δική της πολιτική γραμμή και ότι δε θα μιμηθεί τον πρώην πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα.

Η Ακρίτα στηρίζει Αχτσιόγλου: «Eίναι νέα, βίγκαν και όχι "άπλυτη ζαία"»

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας μοναδικός ηγέτης, αλλά δεν πρόκειται να τον μιμηθώ. Εάν το έκανα θα κατέληγα καρικατούρα», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου στο Open, στην πρώτη της συνέντευξη ως υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Έφη Αχτσιόγλου: Το κορίτσι από τα Γιαννιτσά στην κούρσα διαδοχής του Τσίπρα

«Το δύσκολο στοίχημα που έχει μπροστά του ο νέος ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανασυγκροτήσει το κόμμα, να εξασφαλίσει τη σταθερότητα, να επαναφέρει την επαφή με την κοινωνία και να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ κυβερνητική προοπτική», πρόσθεσε η κ. Αχτσιόγλου και ξεκαθάρισε ότι κάθε συνυποψήφιός της έχει μια ξεχωριστή διαδρομή.

Έφη Αχτσιόγλου: Δε θα μιμηθώ τον Τσίπρα

Η Έφη Αχτσιόγλου ξεκαθάρισε ότι θα χαράξει τη δική της πορεία και ότι δε θα μιμηθεί τον Αλέξη Τσίπρα / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Τατιάνα Μπόλαρη)

Αναφερόμενη στην επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του νέου προέδρου επεσήμανε: «Προτείνω μια νέα μεθοδολογία. Oι κανόνες πρέπει να τηρούνται από όλους», επεσήμανε προέταξε την ανάγκη το κόμμα να εργάζεται πιο μεθοδευμένα, πιο συνεγατικά, πιο τεχνοκρατικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top