Κεφαλά: Η ανάρτηση μετά την κατακραυγή - «Δεν υποστηρίζω τους Σπαρτιάτες»

Στο πλευρό της η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Τζώρτζια των «Mπλε», βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» προκάλεσε αντιδράσεις μία δήλωση που έκανε για τους «Σπαρτιάτες». Συγκεκριμένα είπε ότι «αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

Αφού δέχθηκε επικρίσεις για το βαθύ ντεκολτέ με το οποίο αποφάσισε να εμφανιστεί στο Κοινοβούλιο για να ορκιστεί, η Τζώρτζια Κεφαλά βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας με αφορμή τις δηλώσεις της για τους Σπαρτιάτες.

Τζώρτζια Κεφαλά: Συνεχίζεται η κόντρα για το ντεκολτέ της στη Βουλη

Με μια ανάρτηση προσπάθησε να ανασκευάσει: «Φυσικά και δεν υποστηρίζω το κόμμα των Σπαρτιατών! Πώς θα μπορούσα άλλωστε να στηρίξω κάτι που από θέση, φύση, αποψη, είναι εντελώς αντίθετο με τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια!»

Στο πλευρό της Κεφαλά η Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε ότι ήταν μια λάθος ερμηνεία μιας αυθόρμητης διατύπωσης. «Ένας άνθρωπος στοχοποιείται από ένα πρόσωπο που εκφράζει φασιστικές νοοτροπίες, όπως είναι ο κ.Τζήμερος και στη συνέχεια το ίδιο πρόσωπο στοχοποιείται με σεξιστικό τρόπο» διευκρίνισε. 

Ο Θάνος Τζήμερος, από την πλευρά του, σε μια ακόμα «εκρηκτική» εμφάνιση σε πρωινή εκπομπή ξεκαθάρισε ότι ο λογαριασμός που έστελνε επιθετικά μηνύματα στην Τζώρτζια Κεφαλά ήταν... fake.

Το Twitter έκλεισε τον λογαριασμό του Θάνου Τζήμερου

«Η ίδια η κυρία Κεφαλά είπε ότι δεν επικοινώνησα μαζί της και αυτός που επικοινωνούσε με το όνομά μου ήταν fake» είπε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top