Μπέτυ Μπαζιάνα: Το χαμόγελο στον Αλέξη Τσίπρα μετά την παραίτησή του

Η σύντροφός του τον περίμενε στο υπηρεσικό του αυτοκίνητο

H ανακοίνωση της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τρεις μέρες μετά από τη συντριπτική ήττα του κόμματός του στις εκλογές ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι δε θα είναι υποψήφιος στο επικείμενο συνέδριο. 

Παραιτήθηκε ο Τσίπρας: «Δε θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Δίπλα του όμως είχε τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία δεν έφυγε λεπτό από κοντά του και φέρεται να ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώριζαν τις προθέσεις του, πριν τις ανακοινώσει σήμερα στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. 

H Μπέτυ Μπαζιάνα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα - Eurokinissi

H Μπέτυ Μπαζιάνα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα - Eurokinissi

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να περιμένει τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο μετά από τις δηλώσεις του στο Ζάππειο. 

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα

Τον υποδέχθηκε με ένα χαμόγελο κι ένα τρυφερό χάδι στην πλάτη, δίνοντάς του έτσι κουράγιο για τη δύσκολη απόφαση που πήρε και δείχνοντάς του ότι τον στηρίζει. 

Άλλωστε ήταν δίπλα του σε όλες τις κρίσιμες στιγμές της πολιτικής του πορείας και δε θα μπορούσε να λείπει από τη σημερινή μέρα. 

H επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βαριά ήττα

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του είχε πει για την σύζυγό του:

«Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας μου και ο δικός της από αυτή τη σχέση. Δεν θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος αλλά τα χαρακτηριστικά που έχω θα τα είχα σε μεγαλύτερη ασυδοσία. Κάθε σχέση σε περιορίζει σε ένα βαθμό, από ένα σημείο και μετά πλάθεται ο χαρακτήρας του άλλου. Εγώ είχα μια πιο οραματική σχέση με την πολιτική. Βρήκα στην Μπέτυ την ταύτιση σε αυτό. Έναν κοινό κώδικα αξιών. Γυρίσαμε τον κόσμο, δεν μας άρεσαν πολύ τα υλικά αγαθά. Πιστεύαμε στο ίδιο όνειρο. Είχαμε έναν ρομαντισμό».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top