Νίκος Παππάς: Δε με εκφράζει απόλυτα ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει τη στήριξή του για τον δήμο Αθηναίων

«Είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα καμία αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα», είπε ο Νίκος Παππάς / Βίντεο: ΑΝΤ1

Αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι σκοπεύει να είναι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας είχε λάβει τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε ανακοινώσει δημόσια πως το κόμμα του συντάσσεται με την υποψηφιότητα του Νίκου Παππά.

H επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη βαριά ήττα

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού είχε σχολιάσει, τότε, σε συνέντευξή του: «Θέλω να κατέβω και να δημιουργήσω μια διευρυμένη παράταξη, η οποία θα λάβει στήριξη από όσους ταυτίζονται με τις ιδέες μου. Χάρηκα πολύ που ήδη πήρα τη στήριξη από τον Αλέξη Τσίπρα».

Αναταράξεις σε ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε ο κύκλος των παραιτήσεων – Ποιος αποχωρεί

Ωστόσο, σε σημερινή συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 είπε πως δεν τον εκφράζει απόλυτα ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Αλέξης Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα, είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα καμία αλληλεπίδραση στο παρελθόν. Μάλιστα διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρόλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπό που μπορεί να κάνει καλύτερη αυτή την πόλη».

Αλέξης Τσίπρας: «Έκλεισε ένας κύκλος. Θέτω εαυτόν στην κρίση των μελών μας»

Αναφερόμενος για την επιλογή του να ασχοληθεί με την πολιτική, είπε: «Η πολιτική ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε. Πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμή είναι ότι δεν είναι τόσο απλό και αγνό το περιβάλλον. Είναι λίγο τοξικό για εμένα. Ο μόνος λόγος που ήθελα να το κάνω, είναι για να προσφέρω, χωρίς καμία ιδιοτέλεια. Έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνω».

Τσίπρας: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε πει πως στον δήμο της Αθήνας «είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την υποστήριξή μας σε μια προσπάθεια, που ήδη έχει ξεκινήσει, να συγκροτηθεί ένα πλατύτερο μέτωπο συσπείρωσης για την αλλαγή στο Δήμο».

«Η επιθυμία του γνωστού διεθνούς καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, παλιότερα και της ΑΕΚ, του Νίκου Παππά να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι μια πολύ θετική εξέλιξη», είχε τονίσει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top