Εκλογές 2023 - Ανδρουλάκης: Ξαναπιάνουμε το νήμα της Ιστορίας

«Σε πολλούς νομούς είμαστε δεύτερη δύναμη»

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για τα αποτελέσματα των εκλογών 2023

 

Ανδρουλάκης: Κάθε προοδευτικός πολίτης να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ  

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τους πολίτες που με την ψήφο τους στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και δήλωσε την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει, ανανεώνεται, προχωρά, σε πολλούς νομούς είμαστε δεύτερη δύναμη. Ξαναπιάσαμε το νήμα της Ιστορίας, ενώνουμε τα όνειρά μας με τους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες» σημείωσε.

Οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη - Ποια ονόματα ακούγονται

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Σαρωτική νίκη της ΝΔ με 40,5% και 158 έδρες

Ο κ. Ανδρουλάκης δεσμεύθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ως ισχυρή δύναμη θα ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση στη ΝΔ, ενώ δεν έκρυψε τον ιδιαίτερο προβληματισμό του για την «άνοδο της ακροδεξιάς και των ναζιστικών κομμάτων».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα υπογραμμίζει το χρέος μας να οικοδομήσουμε την σύγχρονη κεντροαριστερά απέναντι στη ΝΔ» και έκλεισε τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι από αύριο «ξεκινάει το νέο ταξίδι για μια ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Σε αυτή την πορεία θα είμαστε όλοι μαζί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top