Η συγκίνηση του Σκέρτσου on air για την περιπέτεια υγείας του γιου του

«Οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή αλλά μπορείς να τις αντιμετωπίσεις»

«Συγκινούμαι και τώρα γιατί ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και για όλους μας», είπε ο Άκης Σκέρτσος, μιλώντας για την περιπέτεια υγείας του γιου του / Βίντεο: Mega

Με έντονη και έκδηλη συγκίνηση αναφέρθηκε ο Άκης Σκέρτσος στο πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε ο γιος του, σε συνέντευξή του στο Mega.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε ανεβάσει μια ανάρτηση στο facebook τον Αύγουστο του 2022, όπου αναφέρθηκε στο χειρουργείο, στο οποίο είχε υποβληθεί ο γιος του.

Δημοσκόπηση: Το σενάριο με 9 κόμματα στη Βουλή – Τι σημαίνει για τις έδρες

«Βασίλη μου είσαι ένας μαχητής και νικητής της ζωής ήδη από πολύ μικρή ηλικία και θέλω να το βάλεις καλά στο μυαλό σου αυτό», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων.

«Η ανάρτηση ήταν ένα μήνυμα πρωτίστως προς τον ίδιο γιατί και ο ίδιος είχε σοκαριστεί. Συγκινούμαι και τώρα γιατί ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον ίδιο και για όλους μας. Ήθελα να καταλάβει ότι βγήκε νικητής. Και ήθελα να καταλάβουν όσοι διάβασαν αυτή την ανάρτηση αυτήν ότι οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή αλλά μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και να βγεις πιο πλούσιος τελικά μέσα από αυτές», είπε ο Άκης Σκέρτσος, εμφανώς συγκινημένος.

«Μέσα από αυτές μπορείς να κατακτήσεις νέα επίπεδα και αυτογνωσίας για τις δυνατότητες που έχεις ως άνθρωπος», πρόσθεσε.

Φερχάτ –Ζεϊμπέκ: Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για «τουρκική» μειονότητα

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του, είπε πως είναι ντροπαλός άνθρωπος, στον οποίο δεν του αρέσει η έκθεση.

Μητσοτάκης για υπουργούς: Θα γίνει rotation, κάποιοι θα κάτσουν στον πάγκο

«Ανέλαβα με μεγάλο αίσθημα ευθύνης την ιδιότητα του εκπροσώπου Τύπου και θέλω να την κάνω καλά. Προσπαθώ να ισορροπώ μεταξύ της λογικής και της ευαισθησίας, υπάρχουν και τα δύο μέσα μου. Σε κάποιους μπορεί να εμφανίζομαι “τετράγωνος”, δεν είμαι, έχω κι άλλες πτυχές και οι καλόπιστοι μπορούν να τις δουν. Όσοι δεν είναι καλόπιστοι, βλέπουν μία πλευρά ενός πιο σκληρού προφίλ, που δεν ισχύει. Δεν είμαι ένας σκληρός τεχνοκράτης. Όλοι παλεύουμε με τις αδυναμίες μας και τα ελλείμματά μας και δεν πρέπει να αφήνουμε να μας καθορίζουν και να μας καθηλώνουν», σημείωσε και πρόσθεσε: «Με αποκαλούν ροκ σταρ άλλα δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι. Μπήκα στην πολίτικη, γιατί με εκνεύριζαν και με ενοχλούσαν πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου».

Μητσοτάκης TikTok: Το βρίσιμο της Μαρέβας, το cringe και η… thug life

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύζυγό του: «Για τη σύντροφο μου, την Αυγή, είμαι ένας πεισματάρης άνθρωπος που δεν ακούει αυτό που του λένε οι κοντινοί του. Προσπαθώ να “ακούω” περισσότερο, προσπαθώ να το βελτιώσω. Όταν μου πει κάποιος ότι χρειάζεται κάτι από έμενα, αυτομάτως προσπαθώ να το προσφέρω και δημιουργώ στον εαυτό μου ψυχαναγκασμό. Προσπαθώ να ισορροπήσω καλύτερα τις ψυχαναγκαστικές μου τάσεις με το να επικοινωνώ καλύτερα με το υπόλοιπο περιβάλλον».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top