Mητσοτάκης: Αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς

Τσίπρας: Τα μικρά προοδευτικά κόμματα ανοίγουν τον δρόμο στη δεξιά

Όλοι εναντίων όλων μια ανάσα πριν ανοίξουν οι κάλπες. Σε μια προσπάθεια να συγκρατήσουν ψηφοφόρους από δεξιά και αριστερά, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ πιέζουν τα μικρά κόμματα, τα οποία με την σειρά τους ανταπαντούν για να αυξήσουν την συσπείρωση τους.

Μητσοτάκης TikTok: Το βρίσιμο της Μαρέβας, το cringe και η… thug life

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Θεσσαλονίκη, μπροστά στο άγαλμα του μεγάλου Αλεξάνδρου,  εξαπέλυσε μύδρους στα κόμματα που βρίσκονται στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας - από την αρχή μάλιστα της ομιλίας του - κάνοντας λόγο για νεόκοπους ηγέτες που νοθεύουν ιδέες και καπηλεύονται αξίες.

«Όσοι με τη συμπεριφορά τους προσβάλλουν τον σταυρό ή τη γαλανόλευκη, ας το ακούσουν καλά: αρκετά με τους ντεμέκ πιστούς και τους ντεμέκ πατριώτες» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πόλεμο έχουμε όμως και εξ αριστερών, με τον Αλέξη Τσίπρα από την Πάτρα  να επιτίθεται στα μικρά κόμματα και κυρίως στην ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι οφείλει τα ποσοστά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτό φαίνεται να το έχουν αποδεχτεί ως μοίρα τα μικρότερα κόμματα που βρίσκονται στον προοδευτικό χώρο. Κλείνουν τα μάτια τους μπροστά στο ολοφάνερο πια σχέδιο της Δεξιάς και της ανοίγουν -είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι- τον δρόμο. Αντικειμενικά, ρίχνουν νερό στον δικό της μύλο» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.  

Ανδρουλάκης: Να γίνει το ΠΑΣΟΚ ο ισχυρός αντίπαλος της συντήρησης 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο θησείο με ατμόσφαιρα παλιού ΠΑΣΟΚ, ζήτησε να γίνει το κόμμα του ο ισχυρός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας.  

«Ο κύριος Μητσοτάκης υπόσχεται στα διαφημιστικά σποτ ότι θα αυξήσει  κατά 25% τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα αλλά στο πρόγραμμα σταθερότητας λέει μόνο για 13%. Δεν υπάρχει Μεσσίας για να επαναλάβει το θαύμα» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ευθεία επίθεση του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου 

Συνέχεια στην κόντρα με την ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας από την κεντρική ομιλία του στο Σύνταγμα.  

«Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον λαό μας και στους αγώνες του, ούτε τα κόμματα-δημιουργήματα του μιντιακού κατεστημένου, όπως αυτό της κυρίας Κωνσταντοπούλου με το αμαρτωλό παρελθόν» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Βελόπουλος: Ντεμέκ πατριώτης είναι ο Μητσοτάκης 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σήκωσε το γάντι στην κριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη..  

«Ντεμέκ  πατριώτης είναι αυτός που κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλέξανδρου παριστάνει τον βουκέφαλα  και κάνει ομιλία για την Μακεδονία όταν δεν έθεσε βέτο για την Μακεδονία» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. 

Νάτσιος: Αγαπάμε άδολα την πατρίδα και είμαστε πιστοί στον Χριστό. 

«Αγαπάμε την πατρίδα μας άδολα. Είμαστε και πιστοί άνθρωποι στο Χριστό. Αυτό αν το χαρακτηρίζουν "σκοτάδι" να μας πουν κάποιοι ποιο ακριβώς είναι το φως;» δήλωσε ο Δημήτρης Νάτσιος. 

Επίθεση με το γάντι της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο ΚΚΕ 

Αλλάζοντας τακτική η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε χαμηλούς τόνους απάντησε στην κριτική του ΚΚΕ με όπλο την αγάπη. 

«Η απάντηση στον  πολιτικό αρχηγό που ειρωνεύθηκε την αγάπη, είναι  ότι ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν αλλάξαν ποτέ τον κόσμο. Η αγάπη είναι  εκείνη η δύναμη» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top