Ροδόπη: Νέες καταγγελίες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Φερχάτ 

Για δυσφήμιση μιλά ο ίδιος - Νέα κόντρα και Μητσοτάκη με Τσίπρα    

Ακόμα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το τρίτο κατά σειρά, ισχυρίζεται πως ενημέρωσε προεκλογικά το κόμμα για το ότι ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης, Οζγκιούρ Φερχάτ, ελέγχεται από το Τουρκικό Προξενείο. Ο ίδιος, πάντως, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος,  κάνει λόγο για δυσφήμιση. 

Φερχάτ –Ζεϊμπέκ: Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για «τουρκική» μειονότητα

«Παρακαλώ να μην δώσετε σημασία στην επιχείρηση διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και στην δυσφήμιση» δήλωσε ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ    

Μιλώντας στην τουρκική γλώσσα, το πρόσωπο των ημερών, ο Ο. Φερχάτ, απευθύνεται στους εν δυνάμει ψηφοφόρους του μέσω facebook. Τους ζητά να μην πιστέψουν τα όσα ακούγονται εντός κι εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Ότι δηλαδή είναι ο «εκλεκτός» του τουρκικού Προξενείου. 

Μπακογιάννη: «Η ΝΔ ουδέποτε έκανε παρέμβαση για υποψήφιο»

Κ. Μητσοτάκης: Ο Α. Τσίπρας καλύπτει τους Φερχάτ και Ζεϊμπέκ 

«Θα ζητήσει από τους δύο εκλεγμένους βουλευτές να δηλώσουν ότι σέβονται τη συνθήκη της Λωζάνης και ότι στη Θράκη υπάρχει μουσουλμανική και όχι τουρκική μειονότητα. είναι τόσο απλό... και εσείς αναρωτηθείτε γιατί δεν το κάνουν και γιατί ο κύριος Τσίπρας εξακολουθεί να τους καλύπτει» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίθεση Μητσοτάκη στον ΣΥΡΙΖΑ για Φερχάτ και Ζεϊμπέκ   

Η επίθεση Μητσοτάκη στον ΣΥΡΙΖΑ για Φερχάτ και Ζεϊμπέκ 

Α. Τσίπρας:  Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εθνική εξαίρεση  

«Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε για τον πυλώνα της προοδευτικής παράταξης, στον τόπο μας, για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για 1.200.000 ψηφοφόρους ως εθνική εξαίρεση. ως μειωμένης εθνικής ευθύνης πολίτες» απάντησε στη συνεχιζόμενη κριτική της  ΝΔ για τη Ροδόπη ο Αλέξης Τσίπρας.  

Τσίπρας: Η νέα απάντηση στη ΝΔ για τη Ροδόπη και τον Φερχάτ

Τσίπρας: Η νέα απάντηση στη ΝΔ για τη Ροδόπη και τον Φερχάτ   

Ροδόπη: Νέες καταγγελίες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Φερχάτ

Στη δημοσιότητα έρχονται κι άλλες καταγγελίες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν ότι είχαν ενημερώσει προεκλογικά το κόμμα για την υποψηφιότητα του Ο .Φερχάτ. Είχαν πει δηλαδή ότι ελέγχεται από το τουρκικό Προξενείο.   

Ροδόπη: Καταγγελίες και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για παρέμβαση του προξενείου  

Τον Σεπτέμβριο έστειλε σχετικό email προς το οργανωτικό του ΣΥΡΙΖΑ, η κ.Σταυρούλα Μάκρου  ενώ και ο πρώτος καταγγέλλων, ο κ. Θανάσης Καλογιαντσίδης, προανήγγειλε σήμερα αποκαλύψεις μετά τις εκλογές. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, αν μετά την απόσυρση του Μουσταφά Κατραντζή της ΝΔ, θα πάρουν σειρά και οι Οζγκιούρ και Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top