Ταυτόχρονες ομιλίες Μητσοτάκη και Τσίπρα στα Γιάννενα! 

Μίλησαν την ίδια ώρα σε απόσταση 700 μέτρων!  

Από τα Γιάννενα ξεκινούν το κατοστάρι της τελευταίας εβδομάδας ως τις εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτριά του  Star Μαίρη Τζώρα, είχαμε ομιλίες και των δύο πολιτικών αρχηγών στην πρωτεύουσα της Ηπείρου και μάλιστα σε κοντινή απόσταση.  

Ετεροδημότες: Το σκέφτονται αν θα ψηφίσουν λόγω κόστους! 

Κυριάκος Μητσοτακης και Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησαν δύο πολιτικές συγκεντρώσεις στις δύο πλευρές  του Κάστρου, σε απόσταση 700 μέτρα η μια από την άλλη.

Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης: Οι αλλαγές Μητσοτάκη και οι νέοι υπουργοί

Είχαν ραντεβού;  Όχι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε την επίσκεψη του την Παρασκευή λόγω εθνικού πένθους και συνέπεσε σήμερα με την προγραμματισμένη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα.

Μητσοτάκης:  Δεν είδα ανθρωπισμό ΣΥΡΙΖΑ στο κολαστήριο της Μόριας

Είναι μια ξεχωριστή  πολιτική μάχη, η μάχη των Ιωαννίνων καθώς το προβάδισμα της ΝΔ στο νομό  είναι στις 14,5 μονάδες με βάση τα αποτελέσματα του Μαΐου, ενώ το 2019 η ΝΔ είχε κερδίσει με μόλις μια μονάδα.

Τσίπρας: «Είναι ο πιο δύσκολος εκλογικός αγώνας που έχω κληθεί να δώσω»

Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στα Γιάννενα χτύπησε καμπανάκι για τον κίνδυνο εφησυχασμού και ζήτησε αυτοδύναμη εντολή με υψηλότερο ποσοστό από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση «για να αλλάξουμε την πατρίδα. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει μάθει να μην τα παρατά, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για να ανατρέπουμε αποτελέσματα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη δική του συγκέντρωση στα  Γιάννενα, στην Πλατεία Μαβίλη.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top