Μητσοτάκης: «Καθάρματα οι διακινητές»- Tσίπρας: «Aποφεύγει το debate»

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα μεταξύ των κομμάτων για το ναυάγιο στην Πύλο

Το ρεπορτάζ του Κώστα Συμεωνίδη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για την πολιτική κόντρα των κομμάτων για το ναυάγιο στην Πύλο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πολιτική κόντρα μεταξύ των κομμάτων, για το τραγικό ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας που περιοδεύουν σήμερα σε Λακωνία και Ημαθία αντίστοιχα, αναφέρθηκαν στο γεγονός, ενώ η Ευρωπαία Επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον δήλωσε ότι Αθήνα και Ρώμη φαίνεται ότι δεν έχουν κάποια ευθύνη για την τραγωδία.

Ναυάγιο στην Πύλο: Διασώθηκε ο άντρας, αγνοείται η γυναίκα του

Μιλώντας στο Politico, η Ευρωπαία Επίτροπος για το μεταναστευτικό ήταν σαφής. «Η έρευνα και η διάσωση είναι σίγουρα εξαιρετικά σημαντική. Προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος για να θεωρήσουμε ότι η Ρώμη ή η Αθήνα έχουν οποιαδήποτε ευθύνη» είπε η Ίλβα Γιόχανσον.

Από το Γύθειο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκάλεσε «καθάρματα» τους διακινητές που εκμεταλλεύονται πονεμένους ανθρώπους. 

Από το Γύθειο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλεσε «καθάρματα» τους διακινητές/ Eurokinissi

Από το Γύθειο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλεσε «καθάρματα» τους διακινητές/ Eurokinissi

«Όσο συγκλονισμένοι είμαστε, φίλες και φίλοι, τόσο εξοργισμένοι πρέπει να είμαστε για τους άθλιους διακινητές. Γι’ αυτά τα καθάρματα -επιτρέψτε μου αυτή τη σκληρή γλώσσα- που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο, εκμεταλλεύονται τις ανθρώπινες αδυναμίες και φορτώνουν κατατρεγμένους ανθρώπους σε σαπιοκάραβα, με μεγάλο κίνδυνο να βουλιάξουν στη μέση της Μεσογείου» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βέροια κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εκμεταλλεύτηκε το ναυάγιο για να ματαιωθεί το debate. «Αξιοποίησαν το ναυάγιο για να ναυαγήσουν το debate, επειδή φοβάται τον διάλογο ο κ.Μητσοτάκης όπως ο διάολος το λιβάνι. Είχε υποσχεθεί διάλογο οι δυο μας, το έβαλε στα πόδια…»

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βέροια κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εκμεταλλεύτηκε το ναυάγιο για να ματαιωθεί το debate/ Eurokinissi

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βέροια κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εκμεταλλεύτηκε το ναυάγιο για να ματαιωθεί το debate/ Eurokinissi

«Έκανε όσα έπρεπε η Ελλάδα για να βοηθήσει ; Για να μην υπάρχουν και παρερμηνείες και δηλητηριώδη υπονοούμενα που στοχοποιούν τη χώρα μας» σχολίασε για το θέμα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έγιναν όλες οι απαραίτητες, οι κατάλληλες κινήσεις με βάση τη διεθνή σύμβαση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα ;» είπε ο γγ. Του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο Star.

Κουτσούμπας στο Star: Γιατί αυτοί…  είμαστε! 

«Να κλείσουμε όλες τις ΜΚΟ. Ισόβια στους δουλεμπόρους να μην ξαναδούν ήλιο» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top