Αρχηγός ΝΙΚΗΣ Νατσιός: Μάρτυρας κατηγορίας κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη!

Η αναφορά του σε καθαρογεννημένους Έλληνες και σε ρωσοτραφή Άγιο  

Αίσθηση αλλά και αντιδράσεις προκαλεί το περιεχόμενο δηλώσεων του Προέδρου του Κόμματος «ΝΙΚΗ».  Ο Δημήτρης Νατσιός υιοθετεί λογικές για καθαρότητα του ελληνικού γένους, εμφανίζεται σε βίντεο να παρακινεί πιστούς κατά της Ευρώπης και  είχε προταθεί ως  μάρτυρας κατηγορίας κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Επικεφαλής Επικρατείας Νίκης: Έχω στα αυτιά μου την προτροπή του Παΐσιου

Για τον θεολόγο  πολιτικό αρχηγό της Νίκης, Δημήτρη Νατσιό, το χριστιανικό ιδεώδες περί αγάπης φαίνεται πως έχει κάποια «παράθυρα» ώστε να χωράνε και κηρύγματα που έχουν τις ρίζες τους στο μίσος και στον διχασμό. Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα όταν διαβάζει κανείς την  αναρτησή του για ένα «ψευτορωμαίικο κράτος που καταρρέει» και στη συνέχεια με ένα απόσπασμα από κείμενο του Φώτη Κόντογλου, να κάνει λόγο για «καθαρογεννημένους», παραπέμποντας  σε λογικές  «Αρείας Φυλής». 

H αναφορά Νατσιού σε ψευτορωμιούς και καθαρογεννημένους

H αναφορά Νατσιού σε «ψευτορωμιούς και καθαρογεννημένους»   

Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου Στο Άγιος Όρος

«Τίμια αδερφια μου, Ελληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμόχαρτα» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter. 

Έντονη ήταν η αντίδραση του Γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη: «Απορώ πως άνθρωποι «νοικοκυραίοι» και της εκκλησίας, αισθάνονται ότι μπορούν να εκπροσωπηθούν από κάποιον που εκφράζει τέτοιου είδους απόψεις».

Δ. Νατσιός: Μάρτυρας κατηγορίας κατά του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Ο κ. Νατσιός σύμφωνα με επιστολή του Μητροπολίτη Φλωρίνης, το 2017, είχε κληθεί, ως  φέρεται,  να ήταν μάρτυρας κατηγορίας κατά του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, από τον  ηγούμενο της  Μονής Λογγοβάρδας Πάρου Χρυσόστομο, . 

Ο Ρωσοτραφής Άγιος και η έξοδος από την ΕΕ 

Η  πολιτική ρητορική του κ. Νατσιού εμπλουτίζεται ακόμη και με λόγια Αγίων . Με  τα λεγόμενα του  ρωσοτραφή  Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς παρότρυνε το ακροατήριό του να γυρίσουν την πλάτη στο ευρωπαϊκό κεκτημένο! 

«Επέστρεψε εις την Ευρώπη ο προχριστιανικός βαρβαρισμός, εκεινος των Λαγγουβάρδων. Εσείς λοιπόν ποιον θα ακολουθήσετε, τη σκοτεινή και δυσώδη Ευρώπη  ή τον Χριστόν μας; . Αυτά είναι λόγια  Αγίου».  

Το «φάουλ»  στα εθνικά θέματα 

Σε μια από  τις πρόσφατες αναρτήσεις του έκανε «φάουλ»  στα εθνικά θέματα. Έγραψε ότι είναι πολιτικές οι διαφορές με την Τουρκία και όταν κατάλαβε το λάθος το διόρθωσε,  μιλώντας για νομικές διαφορές. Και στις δυο περιπτώσεις όμως τάχθηκε κατα της προσφυγής στη Χάγη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top