Εκλογές 2023: Περιοδείες Μητσοτάκη και Τσίπρα με συμβολισμούς

Στα Δωδεκάνησα και λαϊκές περιοχές ο Μητσοτάκης, στην Κρήτη ο Τσίπρας 

Εκλογές 2023: Τι μετέδωσε ο πολιτικός σχολιαστής του Star Γ. Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα για τις περιοδείες Κ. Μητσοτάκη και Α. Τσίπρα 

Με λιγότερες από δύο εβδομάδες να απομένουν ως τις επαναληπτικές εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας συνεχίζουν τις περιοδείες τους και θέτουν τα διλήμματα, σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσουν τους πολίτες, όπως μετέδωσε ο πολιτικός σχολιαστής του Star Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, για τις κινήσεις των δύο πολιτικών αρχηγών.  

Εκλογές 2023: Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τη Ροδόπη  

Κ. Μητσοτάκης: Περιοδεία με συμβολισμούς στα Δωδεκάνησα και έμφαση στις λαϊκές περιοχές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σήμερα μια περιοδεία με ισχυρούς συμβολισμούς στα νησιά των Δωδεκανήσων, όπου η ΝΔ έγραψε το καλύτερο εθνικό της ποσοστό, με σχεδόν 50%. Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε, συνεπώς, στις επόμενες κάλπες το ποσοστό του κόμματος να έχει τον αριθμό «5»  μπροστά. 

Μητσοτάκης: Φθηνότερο ρεύμα για πολύτεκνους - Υπουργείο Οικογένειας

Το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη είναι σαφές: Μια κυβέρνηση της ΝΔ που θα έχει καθαρή εντολή και ισχυρή αυτοδυναμία θα έχει και επαρκές κεφάλαιο για να ασχοληθεί με τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Και μάλιστα ειδικά τα ζητήματα που απασχολούν τους πιο αδύναμους εκ των συμπολιτών μας, εξ ου και αύριο ο κ. Μητσοτάκης θα πάει σε λαϊκές γειτονιές της Β' Πειραιώς που έδωσαν επίσης ιστορική πρωτιά στη ΝΔ. 

 Α.Τσίπρας: Περιοδεία στην Κρήτη και μήνυμα «κοινωνία δικαιοσύνης για όλους» 

Ο Αλέξης Τσίπρας, από την άλλη, ξεκινά σήμερα μια μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη που ήταν προπύργιο του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια ανάταξης δυνάμεων του κόμματος. 

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη 

Τσίπρας στο TikΤok: Ελπίζω να μην αντιγράψατε Σκέρτσο – Μητσοτάκη! 

Χθες, παρουσίασε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, ένα πεδίο, όπου ο κ. Τσίπρας επενδύει ιδιαίτερα και μετά τα τελευταία τραγικά περιστατικά με τις καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ. Το μήνυμα που στέλνει ο κ. Τσίπρας είναι ότι το στοίχημα της κάλπης δεν αφορά ποιο κόμμα θα κυβερνήσει, αλλά ποια κοινωνία θα υπάρχει την επόμενη μέρα και διαμηνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για μια κοινωνία δικαιοσύνης και ευημερίας για όλους. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top