Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα

«Οι νίκες δε χαρίζονται, κερδίζονται» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

 Στο ΠΑΣΟΚ, το κλίμα είναι σχεδόν ευφορικό μετά το διψήφιο ποσοστό που κατέγραψε στη χθεσινή κάλπη, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει λόγο για ολική επαναφορά του κόμματος.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Σε έξι περιφέρειες το ΠΑΣΟΚ 2ο κόμμα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αντώνη Αντωνόπουλο, η στρατηγική του Νίκου Ανδρουλάκη πλέον είναι να αντλήσει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφήγημα αντιπολίτευσης. 

Τα χρονοδιαγράμματα μετά τις εκλογές – Τι θα γίνει από αύριο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέφθασε στα γραφεία του στις 10 το πρωί και είχε μία σύσκεψη με τους συνεργάτες του. Ήταν φανερά ικανοποιημένος για το εκλογικό αποτέλεσμα και απέφυγε τα πολλά λόγια. 

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εστίασε στην επόμενη μέρα, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρχει ισχυρή εναλλακτική πρόταση για τον τόπο.

Στο ΚΙΝΑΛ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους καθώς το κόμμα τους, ανέβασε τα ποσοστά του κατά 40% από το 2019. 

Νέο κεφάλαιο στη στρατηγική του στόχευση να πλασαριστεί το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο ως ένας εναλλακτικός πόλος αλλά να αναλάβει και τα ηνία της πραγματικής αντιπολίτευσης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. 

«Οι νίκες δε χαρίζονται, κερδίζονται. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε άλλη μία νίκη. Με αξιόπιστο λόγο να υπάρχει μία προοδευτική εναλλακτική στον τόπο» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top