Δακρυγόνα σε ομιλία του Κυρανάκη στου Ζωγράφου

«Δε σας φοβόμαστε» απάντησε ο υποψήφιος βουλευτής

Δακρυγόνα σε ομιλία του Κυρανάκη στου Ζωγράφου

Άγνωστοι έριξαν δακρυγόνα κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου.

Κατά Μέτωπο Σύγκρουση Στον Δρόμο Για Τις Κάλπες - Video

Το περιστατικό σημειώθηκε, ενώ στην πλατεία που διεξαγόταν η εκδήλωση βρισκόταν πλήθος κόσμου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα.

 

 

Τα χημικά προκάλεσαν αναστάτωση καθώς στο σημείο υπήρχε και παιδική χαρά όπου βρίσκονταν παιδιά.

«Δε σας φοβόμαστε» απάντησε απο το βήμα της εκδήλωσης ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, με τη συγκέντρωση να συνεχίζεται και τον κόσμο να παραμένει.

Σε ανακοίνωση προχώρησε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Άγνωστοι επιτέθηκαν με χημικά στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στου Ζωγράφου. Στο χώρο της ομιλίας υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ κοντά στο σημείο της εκδήλωσης βρίσκεται και παιδική χαρά η οποία ήταν επίσης γεμάτη παιδιά. Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα. Ούτε μας φοβίζουν, ούτε μας πτοούν οι επιθέσεις τους. Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρη από τους θρασύδειλους τραμπούκους και θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει την Κυριακή».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top