Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας διέγραψε τον Κατρούγκαλο γιατί είναι «μαρτυριάρης» 

Παρουσία του Κώστα Καραμανλή η ομιλία στη Θεσσαλονίκη  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο Παλαί Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν ολοκληρώσει τις προεκλογικές του εμφανίσεις, με τη συγκέντρωση στο Θησείο, στην πρωτεύουσα,  την Παρασκευή. 

Μητσοτάκης από τη Νάουσα: Σταθερότητα ή το απόλυτο χάος;    

«Ο κ. Τσίπρας έπαψε τον κ. Κατρούγκαλο όχι γιατί προανήγγειλε αυξήσεις στις εισφορές αλλά γιατί είναι μαρτυριάρης» ανέφερε ο πρωθυποθυργός,  ο οποίος άσκησε  κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ίδια ώρα έχει δίπλα του τον καταδικασμένο Νίκο Παππά αλλά και τον Παύλο Πολάκη.

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από τη Θεσσαλονίκη η Ρ. Λεπίδου για το κλίμα που επικράτησε στην ομιλία Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη      

Εκλογές: Αποσύρεται o Κατρούγκαλος από τo ψηφοδέλτιo του ΣΥΡΙΖΑ!

«Η Κυριακή που μας έρχεται είναι η μέρα που θα δώσει δεύτερη εντολή στην προκοπή, ανοίγοντας τον δρόμο για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη 

«Όσο πάμε προς τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο. Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε δίπλα του τον Βαρουφάκη με τη «Δήμητρα». Μετά πόνταρε στην κυβέρνηση των ηττημένων, μετά έγινε κυβέρνηση των απελπισμένων, ειδικού σκοπού. Μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα να το ομολογεί χθες ο κ. Κατρούγκαλος ότι θέλει να επαναφέρει τον νόμο του για το ασφαλιστικό, με πρώτο βήμα την επαναφορά των κρατήσεων» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.  

To παρασκήνιο και το κλίμα 

Όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ έγινε τελικά στο Παλαί  Ντε Σπορ, καθώς «επιστρατεύτηκε» αντί του Λιμανιού της πόλης λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών. 

Ο κ. Μητσοτάκης που είναι και υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης δίνει μεγάλη βάση στην εκλογική επικράτηση της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα που είναι ένα από τα «κάστρα» της ΝΔ. Ο ίδιος τονίζει ότι η ΝΔ είναι η μόνη με ξεκάθαρο πρόγραμμα διακυβέρνησης, απέναντι στην αντιπολίτευση που, όπως λέει, βρίσκεται σε βέρτιγκο. 

Η απόσυρση Κατρούγκαλου κύριο θέμα στα «πηγαδάκια» στην ομιλία Μητσοτάκη  

Είναι ενδεικτικό ότι στα πηγαδάκια σχολιάσθηκε πολύ η υπόθεση Κατρούγκαλου. Παρών στην κεντρική εκδήλωση της ΝΔ είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, επί σειρά ετών βουλευτής της Α' Θεσσαλονίκης, ο οποίος πρόσφατα στο Ζάππειο έστειλε μήνυμα επικράτησης της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα στη χώρα. Ο κ. Καραμανλής αργότερα θα βρεθεί σε τραπέζι με στελέχη της ΝΔ στην πόλη, ενώ ο κ. Μητσοτάκης κάνει αύριο φινάλε στην προεκλογική περίοδο για τη ΝΔ με την κεντρική εκδήλωση του κόμματος στο Θησείο, στη σκιά της Ακρόπολης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top