Τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης κλείνουν την πόρτα στις συνεργασίες

Κάλεσμα για ρήξη απευθύνει το ΜΕΡΑ 25

Ακόμη και με τα προεκλογικά τους σποτ τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης κλείνουν την πόρτα σε κάθε μορφή μετεκλογικής συνεργασίας. 

«Απέναντι είναι ο λαός με τις πραγματικές του ανάγκες με δύναμη του το ΚΚΕ. Είναι μόνοι τους και είμαστε όλοι μας. Επειδή αυτοί είναι και έτσι είναι» αναφέρει στο spot του το ΚΚΕ. 

Οι συνεργάτες των πολιτικών αρχηγών που τους συνόδευσαν στο debate

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απο τη Πάτρα γύρισε την πλάτη στις προτάσεις για συνεργασία και ζήτησε ισχυρή εντολή για την επόμενη μέρα

«Κανείς δεν πρέπει να πάει με βαριά καρδιά να τους ψηφίσει όπως ζητούν τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο και ευθύνονται για το χάλι που ζούμε … για να ανασάνουμε να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες των ζωών μας» ανέφερε ο Γ.Γ του ΚΚΕ.

Απέναντι σε όλους και η  Ελληνική Λύση

«Εάν σου πω ότι δεν είχα να αγοράσω δώρο στο εγγόνι μου για τη γιορτή του; Εμείς πήγαμε σούπερ μάρκετ και δεν μπορέσαμε να αγοράσουμε φέτα. Τα λέγε ο Βελόπουλος... Έρχεται πείνα» τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Debate: «Το ποιος έφαγε ή έβαλε γκολ θα κριθεί σε 10 μέρες από τώρα»

Όχι σε συνεργασίες- Όλοι εναντίων όλων στην τελική ευθεία

«Για να συνεργαστώ μαζί σας πρέπει να σας εμπιστεύομαι ,τους θεωρώ αναξιόπιστους όλους…» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος. 

Κάλεσμα για ρήξη απευθύνει το Μέρα 25 

«Το ΜΕΡΑ 25 αυτοεξαιρέθηκε από τη νομή υπουργείων που οργανώνεται κύριε Τσίπρα σε εκείνους που θέλουν να συγκυβερνήσουν με προοδευτικό προσωπείο» ανέφερε ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top