Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει στις δημοσκοπήσεις λόγω Predator!   

Η απάντηση Μητσοτάκη από την Παραμυθιά

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στις δημοσκοπήσεις και στο Predator (video Open)  

Νέα ένταση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού πυροδότησε η σύνδεση από τον Αλέξη Τσίπρα του αποτελέσματος των δημοσκοπήσεων, που όλες δείχνουν να προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, με την υπόθεση των υποκλοπών και του Predator. 

Τσίπρας: Δείχνουν πανικό οι προεκλογικές εξαγγελίες του Μητσοτάκη

«Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δε βρίσκονται στις δημοσκοπήσεις. Διότι 5 στους 7 ερωτηθέντες δεν απαντούν. Ξέρετε γιατί δεν απαντούν; Γιατί είμαστε στην εποχή του Predator και ο κόσμος φοβάται να πει ότι δεν ψηφίζει Μητσοτάκη την ώρα που η κλήση του καταγράφεται. Και την ώρα που ο εργοδότης πλάι στον Άδωνι Γεωργιάδη απειλεί ότι αν κάποιος δεν ψηφίσει ΝΔ, θα απολυθεί» υποστήριξε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open. 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έκανε την Ελλάδα κέντρο εκπαίδευσης για το Predator

Η απάντηση Μητσοτάκη από την Παραμυθιά: Η καλύτερη δημοσκόπηση γίνεται όπου πάω

Απαντώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα όσα ισχυρίσθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του στην επίσκεψη στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας:  


Τρία νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ελευσίνα

«Άκουγα σήμερα τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να λέει ότι δεν πιστεύει, λέει, τις δημοσκοπήσεις, γιατί δεν απαντούν λέει οι πολίτες στα τηλέφωνα. Του λέω: εγώ δεν κοιτάω καμία δημοσκόπηση, η καλύτερη δημοσκόπηση γίνεται όπου πάω. Έγινε και σήμερα εδώ στην Παραμυθιά. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια, η μεγάλη νικήτρια στις εκλογές. Για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι συγκεκριμένο και κοστολογημένο, για να συνεχίσουμε τη σημαντική δουλειά που έχουμε κάνει αυτά τα τέσσερα χρόνια».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top