Μητσοτάκης - Δημόσια Υγεία: 10.000 προσλήψεις νοσηλευτών τα επόμενα χρόνια

ΝΔ: «Ξoρκίζουν» τη χαλαρή ψήφο- Περιοδείες Μητσοτάκη σε «δύσκολες» περιοχές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «σημαδεύει» την κάλπη της 21ης Μαϊου και δρομολογεί περιοδείες σε «δύσκολες» για τη Νέα Δημοκρατία περιοχές, ενώ παρουσίασε τις δεσμεύσεις του κυβερνώντος κόμματος για τη Δημόσια Υγεία.

Μητσοτάκης: Το νέο Υπουργείο που θα δημιουργήσει

Στο Μέγαρο Μαξίμου βλέπουν το πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται και διαβάζουν με ικανοποίηση τα στοιχεία των μετρήσεων, δε θέλουν όμως να υπάρξει χαλαρότητα στην κάλπη της 21ης Μαΐου, διότι αυτό θα προκαλέσει αντισυσπείρωση στη ΝΔ. σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Ευγενίδη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτές τις μέρες θα εστιάσει σε περιφέρειες, όπου η ΝΔ είτε έχασε το 2019, είτε κέρδισε με πολύ μικρή διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να διατηρήσει τα πρωτεία και να βάλει τις βάσεις για αυτοδυναμία σε δεύτερες εκλογές. Περιοχές όπως η Β’ Πειραιώς αύριο, η Κεφαλονιά, η Πάτρα και η Εύβοια τις επόμενες μέρες. 

Το πρόγραμμα της ΝΔ για τη Δημόσια Υγεία

Ο κ. Μητσοτάκης, παράλληλα, εστιάζει στο «θετικό αφήγημα», στον προγραμματικό λόγο της ΝΔ και προ ολίγου κωδικοποίησε το πρόγραμμα της ΝΔ για την Υγεία συνομιλώντας μαζί με την επικεφαλής του γαλάζιου Επικρατείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, με ένα πάνελ 10 ανθρώπων του χώρου.

Μεταξύ των μέτρων που ο κ. Μητσοτάκης προκρίνει είναι: 

  • 10.000 προσλήψεις νοσηλευτών τα επόμενα χρόνια
  • ανακατασκευή 156 κέντρων υγείας με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης
  • ολοκλήρωση της μεταρρύθμισης του Προσωπικού Γιατρού και ένα ευρύ πρόγραμμα προληπτικών εξετάσεων πάλι με πόρους του Ταμείου.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα συνεχίσει ο κ. Μητσοτάκης και για την οικονομία, μιλώντας την Κυριακή σε εκδήλωση στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top