Ευρωβουλή: Καθυστερεί η άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη

Πληροφορίες του Star

Ο διορισμός εισηγητή για την άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη φαίνεται πως τελικά δεν πρόκειται να οδηγήσει σε επίσπευση της διαδικασίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

'Ερχεται νέα καταγγελία για Γεωργούλη; - Τι φοβάται πρώην συνεργάτιδά του

Η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά έχει αποκλειστικές πληροφορίες.

Tα βήματα όπως φαίνεται θα πάνε αργά και όπως έλεγαν πηγές από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θεωρείται απίθανο να γίνει συζήτηση μέσα στον Μάιο στην αρμόδια επιτροπή.

Απίστευτη σύμπτωση: To «προφητικό» σίριαλ του Αλέξη Γεωργούλη

ΟΙ πιθανές συνεδριάσεις στις οποίες θα μπορούσε να συζητηθεί η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη είναι οι έκτακτες συνεδριάσεις στις 23 και 24 Μαΐου και η τακτική συνεδρίαση στις 30 Μαΐου. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θεωρείται σχεδόν αδύνατον με δεδομένο ότι όλα τα έγγραφα σχετικά με την άρση ασυλίας πρέπει να μεταφραστούν σε όλες τις γλώσσες, οπότε θα χρειαστεί χρόνος για να προετοιμαστούν οι ευρωβουλευτές.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απόφαση για το πότε μπορεί να γίνει η πρώτη συζήτηση για άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη και είναι πολύ πιθανόν να πάμε προς τον Ιούνιο. Οι δικηγόροι του πάντως λένε ότι δε θα ζητήσει ακρόαση ο ίδιος από την επιτροπή, κάτι που μπορεί να συντομεύσει κάπως τη διαδικασία.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top