Χρυσή Αυγή: «Νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός κι έφυγαν» - Ανατριχιαστική μαρτυρία

Συγκλόνισε ο Αιγύπτιος ψαράς στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής, άνοιξε ο φάκελος της δολοφονικής επίθεσης εναντίον των Αιγύπτιων ψαράδων με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα.

Με το κόμμα «Έλληνες» κατεβαίνει υποψήφιος ο Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν ήταν σήμερα στη δικαστική αίθουσα για να ακούσει τη μαρτυρία του Αιγύπτιου ψαρά που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής μέσα στο σπίτι του το καλοκαίρι του 2012.

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός κι έφυγαν»

Όπως είπε πολλές φορές στην κατάθεσή του, αυτό που ήθελαν αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν να τον σκοτώσουν.

«Ήμουν πεθαμένος. Τα σίδερα και ξύλα έπεσαν πάνω μου, δεν μπορούσα να φέρω αντίσταση. Με σκότωσαν! Με άφησαν γιατί νόμιζαν ότι ήμουν νεκρός».

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής άνοιξε ο φάκελος της δολοφονικής επίθεσης εναντίον των Αιγυπτίων ψαράδων με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα.

O άνδρας που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, νοσηλεύθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο και συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Στο μεταξύ, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ανακήρυξη από τον Άρειο Πάγο των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις επερχόμενες εκλογές. Στο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ληφθούν οι κρίσιμες αποφάσεις.

Μητσοτάκης: «Στόχος ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ στο τέλος της 4ετίας»

Αίτηση για συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου κατέθεσε μεταξύ άλλων το κόμμα «ΕΑΝ» του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, αλλά και το κόμμα «Έλληνες» του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Ηλία Κασιδιάρη.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top