Εκλογές 2023: «Να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά» είπε ο Μητσοτάκης στο TikTok

«Θα μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ανακοίνωσε την 21η Μαΐου ως την ημερομηνία των εκλογών έστειλε το δικό του μήνυμα στο TikTok.

Εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

«Ανακοινώσαμε, λοιπόν, τη ημερομηνία των εκλογών. Θα γίνουν τη 21η Μαΐου. Μέχρι τότε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά. Να κάνουμε έναν ειλικρινή απολογισμό του έργου μας αυτά τα 4 χρόνια. Αυτά τα οποία πετύχαμε. Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας. Να θυμίσουμε στους πολίτες πού ήταν η Ελλάδα το 2019 και πού είναι η Ελλάδα το 2023. Να θυμίσουμε στους πολίτες ότι τηρήσαμε τις κεντρικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

Πώς ο Μητσοτάκης «ανακοίνωσε» εκλογές τη Δευτέρα και δεν το κατάλαβε κανείς

«Μειώσαμε τους φόρους, μειώσαμε τις εισφορές. Δημιουργήσαμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Προστατεύσαμε τα σύνορα μας, ενισχύσαμε την εθνική μας άμυνα. Ψηφιοποιήσαμε και το κράτος. Θα μιλήσουμε, όμως, και για τα πολλά, τα οποία πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής. Για το γεγονός ότι οι μισθοί στη χώρα μας εξακολουθούν να είναι χαμηλοί και πρέπει να ανέβουν. Ότι οι νέοι μας έχουν προβλήματα να βρουν στέγη. Να μιλήσουμε για τις αδυναμίες, οι οποίες υπάρχουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο μπορεί να άντεξε παρά την πανδημία, αντιμετωπίζει όμως ακόμα μεγάλες δυσκολίες.»

@kyriakosmitsotakis_ ✌️🇬🇷 #fyp #tiktokgreece ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

«Και κυρίως να μιλήσουμε για όλα αυτά τα οποία μας κρατάνε πίσω. Για τις μεγάλες παθογένειες του Κράτους, για τις εστίες του αναχρονισμού, της αναξιοκρατίας. Όλα αυτά πρέπει να τα σαρώσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα. Και αυτή είναι η εντολή που θα ζητήσω προσωπικά από τον ελληνικό λαό. Πιο γρήγορα, πιο τολμηρά, να πάμε την Ελλάδα πιο μπροστά και πιο ψηλά. Κι αυτό θα ψηφίσουμε στις 21 Μαΐου”.»

Ρουσόπουλος: Δε θα υπάρξει κυβέρνηση από τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top