Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του Κώστα Καραμανλή στην Πλάκα

Πέταξαν τρικάκια - ΝΔ: «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δε θα εκφοβίσουν κανέναν»

Δηλώσεις του Κώστα Καραμανλή κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Μεταφορών, μετά την παραίτησή του / Βίντεο από ειδήσεις Star (2.3.'23)

Επίθεση στο σπίτι του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή στην Πλάκα πραγματοποίησαν το μεσημέρι μέλη του «Ρουβίκωνα».

Τέμπη: Πολιτική αντιπαράθεση για τις ευθύνες της τραγωδίας

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν τρικάκια  χαρακτηρίζοντας τον Κώστα Καραμανλή άμεσα υπεύθυνο για δολοφονία με αιχμή την τραγωδία των Τεμπών.

Σε ανάρτησή του στα social media ο «Ρουβίκωνας» κατηγορεί τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ως «συνένοχο στο έγκλημα» για τα Τέμπη.

«Ένα έγκλημα που οργανώνεται αργά και σταθερά χρόνια τώρα, από όλες τις κυβερνήσεις εξουσίας, από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, με την υποβάθμιση των δημόσιων συγκοινωνιών και το προσκύνημα στο αρπακτικό ιδιωτικό κεφάλαιο», συμπληρώνει.

Η ομάδα του «Ρουβίκωνα» πέταξε τρικάκια και στη συνέχεια αποχώρησε.

ΝΔ: «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν»

«Η επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής είναι απολύτως καταδικαστέα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την επίθεση «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στην Πλάκα.

«Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν πρόκειται να εκφοβίσουν κανέναν. Η Δημοκρατία έχει κανόνες και δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στη βία», τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top