Τέμπη: Πολιτική αντιπαράθεση για τις ευθύνες της τραγωδίας

Με μαύρα περιβραχιόνια οι μαθητές στην παρέλαση στη Νίσυρο

Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τις ευθύνες της τραγωδίας στα Τέμπη που αναμένεται να μεταφερθεί στη Βουλή. Εντός της εβδομάδας ο νέος υπουργός Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης έχει ζητήσει να ενημερώσει για το θέμα. 

Τέμπη: Δύο νέα πρόσωπα στο στόχαστρο των αρχών

Μήνυμα ομοψυχίας και ενότητας έστειλε η πρόεδρος της Δημοκρατίας απο τη Νίσυρο, με τους μαθητές του νησιού να δείχνουν με τον δικό τους τρόπο τον πόνο τους για την τραγωδία. 

Με μαύρα περιβραχιόνια στα πουκάμισά τους, οι μαθητές στην παρέλαση έδειξαν τον θρήνο τους για τις χαμένες ψυχές των Τεμπών.

Το κλίμα ήταν βαρύ στις εκδηλώσεις στη Νίσυρο για τα 75 χρόνια απο την επανένωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα όπου βρέθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου έστειλε μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας.

Τέμπη: «Έχουμε εκτροχιασμό τρένου. Αμάν!» - Νέοι διάλογοι σοκ του σταθμάρχη

Τέμπη: Πολιτική αντιπαράθεση για τις ευθύνες της τραγωδίας

Την ίδια ώρα μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τις ευθύνες της τραγωδίας. 

O «καυγάς» αναμένεται να μεταφερθεί στη Bουλή καθώς εκκρεμεί η ενημέρωση απο τον Γιώργο Γεραπετρίτη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απορρίπτει το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ του νέου και του πρώην υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη που πρότεινε η κυβέρνηση.

«Ο κ. Σπίρτζης φαντάζομαι έχοντας την εμπειρία των πολλών ετών και εφ'όσον η αξιωματική αντιπολίτευση πιστεύει ότι έχει στοιχεία ικανά για να αντιμετωπίσει τα επιχειρήματα της κυβέρνησης θα μπορούσε να παρει μέρος σε μια ανοικτή συζήτηση την οποία θα παρακολουθήσουμε όλοι για να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

«Πού είναι ο υπουργός του κ. Μητσοτάκη που είχε 4 χρόνια την ευθύνη;» είπε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top