Μητσοτάκης σε συγκέντρωση ΝΔ στο Μόναχο: Ποτέ ξανά η συμφορά του 2015  

Συνάντηση με την «ομάδα Μενέντεζ» στο τελευταίο ταξίδι πριν τις κάλπες 

Μητσοτάκης στο Μόναχο: συνάντηση με Ράμα - Βούτσιτς και με την ομάδα Μενέντεζ, αλλά και ομιλία σε συγκέντρωση της ΝΔ (Video Star) 

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές του 2023, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Μόναχο, όπου είχε σημαντικά ραντεβού στη Διάσκεψη Ασφαλείας, ενώ μίλησε και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Γερμανία. 

Ημερομηνία εκλογών: Οριστικά στις 9 Απριλίου η διεξαγωγή τους!  

Το τελευταίο ταξίδι Μητσοτάκης πριν τις κάλπες της άνοιξης

Όπως μετέδωσε από το Μόναχο ο απεσταλμένος του Star Γιώργος Ευγενίδης, ο πρωθυπουργός έφτασε το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μονάχου, όπου έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 500 στελέχη της ΝΔ από τη Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης. 

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Μόναχο είναι λογικά το τελευταίο του ταξίδι πριν τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών, ενώ ο κ. Μητσοτάκης έδωσε  απαντήσεις  στα όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας τις τελευταίες μέρες, αλλά έθεσε και τα διλήμματα της κάλπης.  

«Ίδιος και απαράλλαχτος ο Τσίπρας πάνω στο τρακτέρ, κοροϊδία όπως πριν 10 χρόνια» 

«Ποτέ ξανά δεύτερη φορά στην συμφορά. Καήκαμε το 2015, πάθαμε και μάθαμε ας μην καούμε το 2023» τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην κομματική εκδήλωση της ΝΔ στο Μόναχο.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι το κεντρικό δίλημμα των επικείμενων εκλογών είναι αν θα πάμε μπροστά ή αν θα γυρίσουμε πίσω και με δηκτικό ύφος αναφέρθηκε στην εικόνα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα νωρίτερα σήμερα επάνω σε τρακτέρ στην Καρδίτσα. «Είδα σήμερα την εικόνα του κ Τσίπρα πάνω σ΄ ένα τρακτέρ όπως ακριβώς δέκα χρόνια πριν. Δεν άλλαξε τίποτα, ίδιος και απαράλλαχτος ο ΣΥΡΙΖΑ ως προς τον βαθμό κοροϊδίας προς τον ελληνικό λαό».

Πάνω σε τρακτέρ ο Τσίπρας: Ζήτησε ασπίδα προστασίας αγροτών - κτηνοτρόφων

Το θέμα είναι πάντως ότι μέχρι στιγμής οι ομογενείς που έχουν δηλώσει να ψηφίσουν είναι κάτω από 6. 000.

Μητσοτάκης στο Μόναχο: το «μενού»  της συζήτησης με την «ομάδα Μενέντεζ»

Ο Κ. Μητσοτάκης στη συνάντηση με την ομάδα Μενέντεζ στο Μόναχο

Ο Κ. Μητσοτάκης στη συνάντηση με την ομάδα Μενέντεζ στο Μόναχο 

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε σημαντικά ραντεβού στο περιθώριο της Διάσκεψης για την Ασφάλειας στην καρδιά του Μονάχου με τον Αλβανο Πρωθυπουργό  Ράμα και τον Σέρβο πρόεδρο Βούτσιτς

Όπως ανέφερε ο Γ. Ευγενίδης, ίσως η πιο σοβαρή συζήτηση που ήταν εφ’ όλης της ύλης και σε άριστο κλίμα ήταν με την ομάδα των 16 Γερουσιαστών, με μπροστάρη τον Μπόμπ Μενέντεζ. Εκεί συζητήθηκαν και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην περιοχή μας μετά τους σεισμούς στην Τουρκία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top