Στη ΝΔ και ο γιος του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου! 

Υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία 

Απόστολος Σπυρόπουλος Κυριάκος Μητσοτάκης

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Αρκαδία θα είναι ο Απόστολος Σπυρόπουλος,  γιος του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στη σύνοδο κορυφής: Θέλουμε πόρους ΕΕ για τον φράχτη στον Έβρο

Να σημειωθεί ότι μέχρι πρόσφατα ο κ. Σπυρόπουλος ήταν συντονιστής των Τομέων Πολιτικής στη Χαριλάου Τρικούπη και ότι πρόκειται για τη δεύτερη εντυπωσιακή μετακίνηση στελέχους του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ μέσα σε δύο ημέρες, μετά την αντίστοιχη του Σπύρου Καρανικόλα

Στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην εκπρόσωπος της ΚΟ ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας       

ΝΔ: Καλωσορίζουμε στις τάξεις μας τον Απόστολο Σπυρόπουλο  

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει για την προσχώρηση του Απ. Σπυρόπουλου: 

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής,  αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Ο Απ.Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία».

Σπυρόπουλος: Συστρατεύομαι στην προσπάθεια για μια ισχυρή και ανταγωνιστική χώρα  

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ο κ. Σπυρόπουλος για την προσχώρησή του στη ΝΔ:    

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος

«Αγαπητοί Φίλοι , 

Στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε η πατρίδα μας πρέπει και μπορεί , περισσότερο από ποτέ να προχωρήσει μπροστά με σταθερά βήματα με αισιοδοξία με αποφασιστικότητα. Με ισχυρή αλλά και αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Συστρατεύομαι  στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους. 

Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας , της Αρκαδίας. 

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Με τιμή 
Απόστολος Ρ. Σπυρόπουλος

Στη ΝΔ και η πρώην τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ   Ελευθερία Φτακλάκη  

Την προσχώρησή της στη ΝΔ ανακοίνωσε και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ  η οποία σε ανάρτησή της μετά τη συνάντηση με τον Κυράκο Μητσοτάκη αναφέρει: 

 

«Προσωπικά, έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια το χώρο του Κέντρου μέσα από θέσεις ευθύνης- Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛΛ, αξιολογώ θετικά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανταπεξέλθει και να κρατηθεί όρθια η χώρα μας μέσα από συμπληγάδες πρωτοφανών κρίσεων.

Η πολιτική επιλογή του πρωθυπουργού να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο χώρο του κέντρου, αναγνωρίζοντας πως μια σύγχρονη οικονομία πρέπει να βασίζεται σε ένα μείγμα κεντρώων και φιλελεύθερων πολιτικών, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για το μέλλον της χώρας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top