Στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην εκπρόσωπος της ΚΟ ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας

«Ενώνω τις δυνάμεις μου, ως απλός στρατιώτης»

Καρανικόλας - Μητσοτάκης

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο δικηγόρος Σπύρος Καρανικόλας.

Ο κ. Καρανικόλας διετέλεσε αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου από το 2017 έως το 2019, καθώς και εκπρόσωπος του κοινοβουλευτικού έργου της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ μετά τις εκλογές του 2019.

Πέθανε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης

Υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τον Ιούνιο του 2022, καταλογίζοντας στην ηγεσία της παράταξης ότι κινείται «χωρίς σαφή κατεύθυνση».

Λοβέρδος: Η Αννίτα Πάνια, το σκυλάδικο και το πιο περίεργο ρουσφέτι

«Έχοντας βαθιά πίστη στον υπεύθυνο πατριωτισμό, στη Δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς, στο δραστικό εκσυγχρονισμό του τόπου μας με την ταυτόχρονη στήριξη της κοινωνίας, ενώνω τις δυνάμεις μου, ως απλός στρατιώτης, με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που έχει ιστορικά αποδείξει ότι μπορεί και ενεργοποιεί ζωτικές πολιτικές δυνάμεις που κινούνται ακόμα και έξω από την παραδοσιακή βάση της, απευθυνόμενη σε όλους τους Έλληνες», αναφέρει ο κ. Καρανικόλας σε ανακοίνωσή του.

Εκλογές: «Μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη με ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Νέα αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ: Παραιτήθηκε ο Απόστολος Σπυρόπουλος

«Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top