Αποκάλυψη Star: Πότε και πώς θα δει η Εύα Καϊλή το παιδί της στη φυλακή

Έρευνα στη Βραζιλία για «μαύρο» χρήμα

Λογαριασμούς στη Βραζιλία αναζητούν οι αρχές για που ερευνούν το σκάνδαλο QatarGate. Την ίδια ώρα, η Εύα Καϊλή που βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Χάρεν ετοιμάζεται για τη συνάντηση με το παιδί της.

Εύα Καϊλή: Γιατί δεν έχει δει την κόρη της στη φυλακή

Τραπεζικούς λογαριασμούς στη Βραζιλία αναζητούν οι αρχές για το QatarGate, προκειμένου να βρουν τη διαδρομή του χρήματος με δωροδοκίες από τη Ντόχα προς νυν και πρώην ευρωβουλευτές. Οι Βέλγοι ζητούν να περάσει από «κόσκινο» κάθε συναλλαγή των κατηγορουμένων στην υπόθεση, ανάμεσά τους και η Εύα Καΐλή.

Εύα Καϊλή: Πρωτοχρονιά στο κελί - Ο μόνος άνθρωπος που την επισκέφτηκε

Ο διώκτης της Εύας Καϊλή, ο εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ, ερευνώντας τη διαδρομή του χρήματος απο το Κατάρ, έχει ενδείξεις ότι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση έχουν ανοίξει λογαριασμούς σε τράπεζες εκτός Ευρώπης. Σύμφωνα με την ιταλική La Repubblica, Παντσέρι και Τζόρζι πιθανόν να έχουν μεταφέρει τα «δώρα» της Ντόχα στη Βραζιλία.

Αναζητούν λογαριασμούς των κατηγορούμενων του QatarGate στη Βραζιλία

Αναζητούν λογαριασμούς των κατηγορούμενων του QatarGate στη Βραζιλία 

Εύα Καϊλή: Οι κινήσεις μέσα από τη φυλακή για τη συνάντηση με το παιδί

Ο στόχος των Βέλγων είναι να βρουν πού διοχέτευαν οι κατηγορούμενοι τα χρήματα που έπαιρναν σε βαλίτσες από τη Ντόχα. Ποιους επιστράτευσαν για να καλύψουν τα ίχνη τους. Από «κόσκινο» περνούν μέλη των οικογένειών τους και εταιρίες.

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή είναι ο μοναδικός που συνελήφθη με τη βαλίτσα στο χέρι. Οι Βέλγοι, όμως, γνώριζαν ότι δεν είχε κάποια σχέση με το δίκτυο. Έκανε αυτό που του ζήτησε η κόρη του, αγνοώντας τη συνέχεια.

«Ο πατέρας της Εύας Καϊλή  δεν έχει ούτε ένα περιοριστικό όρο και όσα διαρρέονται ότι εμφανίζεται στην αστυνομία είναι αναληθή. Η κ.Καϊλή ανυπομονεί να της επιτρέψουν να δει το παιδί  της. Εύχεται και ελπίζει να τελειώσει η προσωρινή  κράτησή της», ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Εύα Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο

Η Εύα Καϊλή στο Ευρωκοινοβούλιο / Φωτογραφία Intime

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Star, ο λόγος που δεν βλέπει το παιδί είναι εξαιτίας μιας εσωτερικής διαδικασίας της φυλακής που απαιτεί την παρουσία τριών υπαλλήλων. Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι λόγω των γιορτών και των αδειών που έχουν δοθεί.

Τις επόμενες ημέρες η Εύα Καϊλή θα δει την 22 μηνών κόρη της Αριάδνη σε ειδικό χώρο που μοιάζει σαν τάξη νηπιαγωγείου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top