Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Ζει έναν εφιάλτη

«Είναι αθώα, αισθάνεται προδομένη»

Ντοκουμέντο: Ο σύντροφός της Εύας Καϊλή Φραντσέσκο Τζόρτζι μαζί με τον Ιταλό Ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι μεταφέρουν βαλίτσες με χρήματα / Βίντεο: Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Star

«Η Εύα Καϊλή ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή, είναι μια καταστροφή όλο αυτό επειδή είναι αθώα», δηλώνει ένας εκ των δικηγόρων της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera για το σκάνδαλο Qatargate.

Ο γνωστός ποινικολόγος σημειώνει πως ο μόνος άνθρωπος που την έχει επισκεφτεί στις φυλακές ήταν ο πατέρας της τα Χριστούγεννα.

«Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο βελγικό σύστημα δικαιοσύνης», δηλώνει ο ίδιος, τονίζοντας πως πιστεύει ότι οι πιθανότητες είναι μηδενικές εάν ασκήσει σε αυτή τη φάση έφεση για την προφυλάκιση της Ελληνίδας ευρωβουλευτή.

Εύα Καϊλή: Μοναχικά Χριστούγεννα στις φυλακές - Κανείς δεν την επισκέφθηκε

Ο κ. Δημητρακόπουλος επισημαίνει πως – σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης – η κυρία Καϊλή κατηγορείται για διαφθορά, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Θα ανοίξω φροντιστήριο γαλλικών στο Κορωπί»

«Μετά από όσα διάβασε στους φακέλους της έρευνας, αισθάνεται προδομένη. Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της, πριν από την ημέρα της σύλληψης δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα χρήματα δεν ήταν δικά της ούτε τα φύλαγε», αναφέρει ο κ. Δημητρακόπουλος στην ιταλική εφημερίδα.

Όταν η Εύα Καϊλή έκανε γιορτές με όλο τον κόσμο στα πόδια της

Όσον αφορά το εάν η κυρία Καϊλή θα μείνει στο Βέλγιο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα αν αποφυλακιστεί, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι «θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα αγωνιστεί μέχρι να αναγνωριστεί η αθωότητά της».

Αποκάλυψη Star: Τι είπε η Εύα Καϊλή στην ακρόασή της

Τέλος, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στο παιδί της ευρωβουλευτή: «Η καρδιά της αιμορραγεί κυριολεκτικά για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του και μπορεί να στηρίζεται μόνο στον ηλικιωμένο παππού του».

Στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της Καϊλή για να δει την κόρη του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top