Αποκάλυψη Star: Τι είπε η Εύα Καϊλή στην ακρόασή της

«Κάποιοι δίπλα μου με πρόδωσαν...» φαίνεται να είπε στους δικαστές

Τα χρήματα που είχε στο σπίτι της η Εύα Καϊλή και στη βαλίτσα του πατέρα της συνολικού ποσού 750.000 ευρώ ήταν το στοιχείο που μέτρησε εναντίον της στην χθεσινή απόφαση των δικαστών. Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου σας αποκαλύπτουν τι είπε η κατηγορούμενη ευρωβουλευτή στην ακρόασή της.

Στις φυλακές του Χάρεν ο πατέρας της Καϊλή για να δει την κόρη του

Από το πρώτο λεπτό που μπήκε η Εύα Καϊλή στην δικαστική αίθουσα κατάλαβε το κλίμα δεν ήταν καλό.

Όταν πήρε το λόγο είπε στους δικαστές. «Κάποιοι δίπλα μου με πρόδωσαν.Χρησιμοποίησαν  το όνομα μου χωρίς να το γνωρίζω ..»
Η ίδια μίλησε ελάχιστα καθώς δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης. Στην χθεσινή ακρόασή της ακόμα και ότι είναι μητέρα δεν είχε καμία απολύτως σημασία.

Διάλογος

Εύα Καϊλή: Είμαι μητέρα ενός μικρού παιδιού 
Δικαστής ( Γυναίκα ): Δεν έχει καμία δικονομική αξία σε αυτό το δικαστήριο.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος Εύας Καϊλή 
«Περίμενα μια στοιχειώδη αιτιολογία να στηρίζεται δηλαδή σε πραγματικά περιστατικά που τεκμηριώνουν ότι είναι ύποπτη φυγής ή ότι είναι επικίνδυνη να καταστρέψει στοιχεία της ανακρίσεως. Δεν υπάρχει ούτε ένα πραγματικό περιστατικό».

Η δικαστής μέτρησε ένα βασικό στοιχείο για την τελική της απόφαση. 

Τα  750.000 ευρώ μοιρασμένα σε μια βαλίτσα που είχε ο πατέρας της Εύας Καϊλή και στο σπίτι της. 

Qatargate: Χριστούγεννα στη φυλακή για την Εύα Καϊλή-Φόβοι για απαγωγή της

Η μετάφραση στις κινήσεις της την ημέρα της σύλληψης της για τους Βέλγους δικαστές είναι όπως λενε νομικοί κύκλοι προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων της έρευνας και πιθανόν να ήθελε να διαφύγει. Το λογικό ισχυρίζονται ήταν εκέινη την ημέρα να ειδοποιήσει τις αρχές όταν εντόπισε τα χρήματα. 

Ο εισαγγελέας Μισέλ Κλεζ που διάβασε το κατηγορητήριο στην Έυα Καιλή ήταν αυστηρός. Ήταν εκέινος που υπέγραψε το ένταλμα σύλληψής της και ο ανθρωπος που βρέθηκε χθες απέναντί της.

Μια φράση του ότι η Εύα Καϊλή θα απαχθεί από Καταριανούς προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων της ενώ ορισμένοι την ερμηνεύουν ως ειρωνική  καθώς όπως λένε αυτό που ήθελε να πει ο κ.Κλεζ είναι οτι η κατηγορούμενη ευρωβουλευτής είναι πολύ κοντά στο Κατάρ.

Η Εύα Καϊλή αναζητά τώρα το στοιχείο που θα παρουσιάσει στην επόμενη ακρόασή της για να μπορέσει να πείσει να τον αφήσουν ελεύθερη και να μην ξαναδεί αυτό το έγγραφο με το οποίο παρατάθηκε η κράτησή της για 30 ημέρες .

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top