Εύα Καϊλή: Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφο της Φραντσέσκο Τζιόρτζι

«Δεν γνώριζα και δεν συμμετείχα» ισχυρίζεται η ίδια

Απογοητευμένη από τις εξελίξεις αλλά και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη στάση του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι φαίνεται να είναι η Εύα Καϊλή. Το ζευγάρι στις καταθέσεις του φαίνεται πως πέφτει σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τριγμοί στην άλλοτε δυνατή σχέση. 

Καϊλή: «Τα χρήματα ήταν για τον Παντσέρι - Βρέθηκαν σπίτι μου λόγω ασυλίας»

«Τον εμπιστεύτηκε, την διέψευσε». Έτσι φαίνεται πως νιώθει η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου. Και παραμένει το ερώτημα. Συνελήφθη η Εύα Καιλή μαζί με τον σύντροφό της ή εξαιτίας του;  

Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος Εύας Καϊλή
«Νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της, τον εμπιστεύτηκε, τη διέψευσε».

«Η Εύα γνώριζε για τα χρήματα και την προέλευσή τους», φαίνεται να λέει ο Ιταλός Τζιόρτζι και με μια του φράση «καίει» την σύντροφό του. 

«Δεν γνώριζα και δεν συμμετείχα» ισχυρίζεται η Εύα Καϊλή και κάπως έτσι το άλλοτε λαμπερό κι ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται σε ρήξη, εξόριστο από τον παράδεισο των Βρυξελλών με το μήλο της διαφθοράς στο χέρι. 

Στις καταθέσεις της η Εύα Καϊλή ήταν σαφής. Φαίνεται πως δεν εμπιστευόταν τις δραστηριότητες που αναλάμβανε ο σύντροφός της με τον Παντσέρι. Επιχειρεί να τον προστατεύσει δημιουργώντας για αυτόν την εικόνα του αφελή όμως πρωτίστως προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της. 

Εύα Καϊλή (πηγή il Fatto Quotidiano) 
«Ο Φραντσέσκο  δεν μπορούσε να πει όχι, ήταν πολύ ευγενικός. Ίσως θα έπρεπε να είχα πει κάτι γιατί είμαι μεγαλύτερη».

Η πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου ισχυρίζεται πως ο σύντροφός της δυσκολευόταν να καλύψει τα έξοδα για την αγορά του νέου τους σπιτιού και πως συχνά ζητούσε οικονομική ενίσχυση από τους γονείς του ίσως και από τον Παντσέρι. 

Politico για αδελφές Καϊλή:«Οικογενειακή υπόθεση οι business κι η πολιτική»

«Ο Φραντσέσκο δεν έχει πολλά χρήματα γιατί δεν μπορεί να συνεισφέρει σε όλα τα έξοδα. Είναι επίσης νεότερος από εμένα. Ξέρω ότι δανείζεται από τους γονείς του κατά καιρούς. Ίσως και από τον Αντόνιο (Παντσέρι). Το ξέρω γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που θα ήθελε, αλλά δεν είχε τα μέσα».

Καιλή και Τζιόρτζι σε διαφορετική υπερασπιστική γραμμή 

Καϊλή και Τζιόρτζι, οι ωραίοι των Βρυξελλών που αναστάτωσαν τους ευρωπαικούς θεσμούς, μέχρι η δικαιοσύνη να αποφανθεί, βρίσκονται απέναντι  χτίζοντας ο καθένας ξεχωριστά την δική του υπερασπιστική γραμμή. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top