Σπυράκη: Πλήρωσε στην Ευρωβουλή 21.240 ευρώ για τον συνεργάτη της

Αντιστοιχούν στα χρήματα που έλαβε εκείνος ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα   

To video του Star για την πληρωμή από τη Μ. Σπυράκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 21.240 ευρώ 

Η Μαρία Σπυράκη πλήρωσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 21.240 ευρώ. Είναι το ποσό που αντιστοιχεί στα χρήματα που έλαβε στενός της συνεργάτης με την υπογραφή της κυρίας Σπυράκη, για να εργάζεται στο Στρασβούργο, αλλά εκείνος βρισκόταν στην Ελλάδα. 

Ζήτησε την άρση ασυλίας Καϊλή αλλά και Σπυράκη ο Γενικός Εισαγγελέας ΕΕ!  

Όπως μετέδωσε η Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για τη διαφορά που προέκυψε στον  προϋπολογισμό του γραφείου της και έτσι ζητήθηκε η άρση ασυλίας της. Τα 21.240 ευρώ είναι τα χρήματα  που έλαβε ο πρώην συνεργάτης  της  ως επίδομα αλλοδαπής στον τραπεζικό του λογαριασμό την περίοδο 2016-2020.

Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα της Μαρίας Σπυράκη

Η κυρία Σπυράκη  αναφέρει σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  

«Κατέθεσα χθες, με άρνηση της ευθύνης μου και έγγραφη δήλωση επιφύλαξης για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου, το ποσό των 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να μην υπάρχει καμία διαφορά του προϋπολογισμού του γραφείου μου με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020». 

 

Στη ανάρτηση της γράφει επίσης ότι του έστειλε εξώδικο που τον καλεί να αναλάβει την ευθύνη του.  «Εάν δεν ανταποκριθεί, θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου» συμπληρώνει. 

Η ευρωβουλευτής αναφέρει ακόμη ότι είχε δώσει προφορική άδεια στον πρώην συνεργάτη της, για την περίοδο που νοσηλεύτηκε ο πατέρας του, λίγο καιρό μετά το θάνατο της μητέρας του, και ενώ ο ίδιος αντιμετώπιζε  ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

Η Μαρία Σπυράκη θέλει να διερευνηθεί γρήγορα η υπόθεση που οδήγησε και στην αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και της υποψηφιότητας της στις εκλογές. 

                        
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top