Το Star στο σπίτι της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες

Σπασμένη η κλειδαριά του διαμερίσματος

Η Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, μοίραζαν την ζωή τους μεταξύ Ελλάδας, Βρυξελλών και Μιλάνου.  Ο Άρης Λάμπος με την κάμερα του Star έκανε αυτοψία στο διαμέρισμα της ευρωβουλευτού, σε πανάκριβη γειτονιά των Βρυξελλών, εκεί όπου συνελήφθη με βαρύτατες κατηγορίες με φόντο την υπόθεση δωροδοκίας από το Κατάρ

Qatargate: Οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τους ισχυρούς του Κατάρ

Ο Άρης Λάμπος μπήκε μέσα στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Ευρωκοινοβούλιο.  Στα γραμματοκιβώτια, ανάμεσα στα ονόματα, είναι και το όνομα της Ευας Καϊλή και του συντρόφου της. 

Το Star καταγράφει εικόνες από το μικρό διαμέρισμα δίπλα στο Ευρωκοινοβούλιο. Κάποιοι ένοικοι του συγκροτήματος πάντως, αναρωτιούνται εάν όντως η Εύα Καϊλή ζούσε εκεί με την οικογένειά της ή μήπως διατηρούσε και κάποιο άλλο μεγαλύτερο σπίτι στις Βρυξέλλες. 

Qatargate: Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο Ευρωκοινοβούλιο

Στον 7ο όροφο, βρίσκεται το διαμέρισμα που φέρεται να ανήκει στο ζευγάρι. Η κλειδαριά όπως φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε το Star, είναι σπασμένη. 

Η κλειδαριά όπως φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε το Star, είναι σπασμένη. 

Σύμφωνα με τους γείτονες, τους τελευταίους δύο μήνες γίνονται εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα το οποίο φέρεται να ανήκει στην Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της.  

Το σπίτι που είχε επιλέξει η ευρωβουλευτής  βρίσκεται σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές των Βρυξελλών, στην Ιξέλ, στην καρδιά της βελγικής πρωτεύουσας. 

Η Εύα Καϊλή αγόρασε αυτό το διαμέρισμα το 2015. Είναι μόλις 53 τετραγωνικά μέτρα όμως φαίνεται πως εξυπηρετούσε την ευρωβουλευτή αφού βρίσκεται  μία ανάσα  από το Ευρωκοινοβούλιο. Σε αυτή την γειτονιά η Εύα Καϊλή απολάμβανε επιτυχία, χρήματα και τον θαυμασμό του κόσμου. Κανείς δεν περίμενε ότι τελικά θα καταλήξει στα χέρια των βελγικών αρχών τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της. 

Εύα Καϊλή: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύλληψή της

Το Star στο σημείο της σύλληψης του πατέρα της Εύας Καϊλή 

Η σύλληψή του Αλέξανδρου Καϊλή από τους αστυνομικούς έγινε την ώρα που έβγαινε από την είσοδο μεγάλου ξενοδοχείου στην κεντρική πλατεία Ζουρντάν των Βρυξελλών.

Πρόκειται για ένα σημείο γύρω στα 500 μέτρα μακρυά από το Ευρωκοινοβούλιο κι άλλα 400 μέτρα από το σπίτι της Ευας Καϊλή. 

Το Star στο σημείο της σύλληψης του πατέρα της Εύας Καϊλή 

Ο πατέρας της πρώην ευρωβουλευτού φαίνεται πως έπαιζε τον ρόλο του «μεταφορέα». Η χειραποσκευή με τις χιλιάδες ευρώ που κρατούσε θεωρήθηκε το «κλειδί» για να μπορέσουν οι βελγικές αρχές να μπουν στην συνέχεια στο σπίτι της Εύας Καϊλή παρά την ασυλία. 

Απέναντι ακριβώς από το σημείο της σύλληψης βρίσκεται καφετέρια, όπου συχνάζουν Έλληνες -και όχι μόνο- ευρωβουλευτές. 
Η Εύα Καϊλή δε σύχναζε πάντως στα ελληνικά στέκια, λέει στην κάμερα του Star ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. 

Το μοναδικό θέμα συζήτησης αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες είναι το Qatargate.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top