Εύα Καϊλή: Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στη σύλληψή της

Σε φιλικό σπίτι το κοριτσάκι της Καϊλή και του Τζόρτζι

Ένα μοιραίο λάθος φαίνεται να έκανε η πρώην ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, το οποίο οδήγησε στη σύλληψή της. Την ίδια ώρα, το μικρό κοριτσάκι του ζεύγους Καϊλή-Τζόρτζι μένει σε φιλικό σπίτι.

Qatargate: Οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τους ισχυρούς του Κατάρ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει από τις Βρυξέλλες ο απεσταλμένος του Star Άρης Λάμπος, το μοιραίο λάθος της Εύας Καϊλή, που οδήγησε στη σύλληψή της έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πρώην ευρωβουλευτής πληροφορήθηκε πολύ γρήγορα από κάποια δική της πηγή για τη σύλληψη του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι. Στη συνέχεια αυτό το γεγονός την οδήγησε σε ένα μεγάλο λάθος.

Το μοιραίο λάθος της Εύας Καϊλή

Μαθαίνει λοιπόν η Εύα Καϊλή για τη σύλληψη του Ιταλού συντρόφου της, πανικοβάλλεται και επικοινωνεί με τον πατέρα της, προκειμένου εκείνος να πάρει την «περιβόητη» βαλίτσα με τα χρήματα και να φύγει από το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» των Βρυξελλών.

Ωστόσο, οι βελγικές αρχές συλλαμβάνουν τον πατέρα της με τη βαλίτσα με τα χρήματα, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα στο σπίτι της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Με βάση τα ευρήματα, οι βελγικές αρχές καταφέρνουν να παρακάμψουν τη βουλευτική της ασυλία και να τη συλλάβουν επ'αυτοφώρω.

Σε φιλικό σπίτι το κοριτσάκι της Καϊλή και του Τζόρτζι

Το μικρό κοριτσάκι του ζεύγους Καϊλή-Τζόρτζι, που είναι μόλις 2 ετών μένει σε φιλικό σπίτι, αφού ο πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος Καϊλής - ο οποίος βρίσκεται σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ακόμη στο Βέλγιο - δε μπορεί να το φροντίσει καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Το μικρό κοριτσάκι του ζεύγους Καϊλή-Τζόρτζι, που είναι μόλις 2 ετών μένει σε φιλικό σπίτι

Σημειώνεται πως στον πατέρα της Εύας Καϊλή δεν έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Qatargate: Νέα έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο Ευρωκοινοβούλιο

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top