QatarGate: Ακολουθούν κι άλλα πρόσωπα, εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ

Έκτακτη συνεδρίαση των Ευρωσοσιαλιστών τη Δευτέρα για το QatarGate

Δείτε στο βίντεο το αναλυτικό ρεπορτάζ του Αντώνη Αντωνόπουλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star - 11/12/22

Να ξορκίσουν κάθε τι που έχει σχέση με την Εύα Καϊλή επιχειρούν πλέον στο ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζοντας ότι εδώ και ένα χρόνο περίπου οι επιλογές της την είχαν κάνει ξένο σώμα για τη παράταξη.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής η σκιά της Εύας Καϊλή έπεσε βαριά. Στα πολιτικά πηγαδάκια προσπαθούσαν να εκτιμήσουν το πολιτικό κόστος που θα έχει για την παράταξη. 

Εύα Καϊλή: Συνελήφθη με 160.000 ευρώ σε σακούλες

Η αίσθηση ωστόσο που επικρατεί στον στενό πυρήνα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ είναι σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ότι θα υπάρξουν και νέες αποκαλύψεις για πρόσωπα από το Ευρωκοινοβούλιο που συμμετείχαν στο QatarGate. 

Όπως είπε στον δημοσιογράφο του Star, Αντώνη Αντωνόπουλο, κορυφαίο στέλεχος του κόμματος: «δεν μπορώ να φανταστώ ότι το Κατάρ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του προσέγγισε μόνο αυτούς που στην τελική δεν ήταν και τόσο δυνατοί». 

Πυρ και μανία είναι όμως στο ΠΑΣΟΚ και με τη στάση της ΝΔ. Κάνουν λόγο για χυδαία σπέκουλα και προσπάθεια συμψηφισμού ενός ευρωπαϊκού σκανδάλου με τα δικά τους. 

Έκτακτη συνεδρίαση των Ευρωσοσιαλιστών τη Δευτέρα για το QatarGate

Τη Δευτέρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πάει στο Στρασβούργο, όπου θα συμμετέχει στην έκτακτη κλειστή συνεδρίαση της ομάδας των ευρωσοσιαλιστών προκειμένου να υπάρξει επίσημο αίτημα προς τη Ρομπέρτα Μέτσολα για να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια για την υπόθεση του QatarGate και την ανάγκη ενίσχυσης των μηχανισμών ελέγχου του Ευρωκοινοβουλίου.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top