Τσαβούσογλου: Ή κάντε ένα βήμα πίσω ή θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται

Επανέλαβε την απειλή πως θα έρθουν μια νύχτα ξαφνικά

Νέες απειλές Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας: «εάν δεν θέλετε ειρήνη θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται, ένα βράδυ ξαφνικά» / Βίντεο: Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star (06/12) 

Νέο λάδι στη φωτιά ρίχνει η Άγκυρα, με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να εκτοξεύει για ακόμη μία ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας, προειδοποιώντας εκ νέου πως μπορεί να έρθουν μια νύχτα ξαφνικά.

«Δυστυχώς, η Ελλάδα συνεχίζει να προκαλεί. Φυσικά, δεν είναι δυνατόν να σιωπήσουμε απέναντί της» ανέφερε ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας σε συνέντευξη Τύπου με τον Ρουμάνο ομόλογό του, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Economist: Προβλέπει κλιμάκωση της έντασης Ελλάδας-Τουρκίας το 2023

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τη χώρα μας ότι δε θέλει ειρήνη και ότι κάνει αρνητικά βήματα, εξοπλίζοντας τα νησιά.

Δένδιας στο Καζακστάν: Ο Αναθεωρητισμός δεν είναι ανεκτός στον  21ο αιώνα 

«Ή κάνετε ένα βήμα πίσω ή θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται», είπε και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχνά ότι, όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες».

Ράμα: Εμείς δε θα εξαπατήσουμε την ΕΕ για να ενταχθούμε, όπως η Ελλάδα!

«Αν δεν θέλετε ειρήνη, θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα», τόνισε, απευθυνόμενος στην Ελλάδα, και επανέλάβε την απειλή: «θα έρθουμε μία νύχτα ξαφνικά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top