Ισχυρό μήνυμα έστειλαν οι πιλότοι μας στον Ερντογάν: Μολών Λαβέ!   

Ρίγος προκάλεσε ο σμηναγός της ομάδας επιδείξεων «Ζευς» 

Air Show: Το μήνυμα των πιλότων μας στον Ερντογάν (Video Star)    

Ισχυρό μήνυμα αποτροπής έστειλαν οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας στο εντυπωσιακό Air Show για τον εορτασμό του προστάτη Αγίου της. 

 Αεροπορική επίδειξη για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας 

Ο σμηναγός της ομάδας επιδείξεων «Ζευς» της Πολεμικής μας Αεροπορίας Δημήτρης Τζάλλας προκάλεσε ρίγος με τα λόγια του από τον ασύρματο του F-16: «Είμαστε οι κυρίαρχοι των αιθέρων. Και σε όποιον τολμήσει, Μολών Λαβέ!».  

Εντυπωσιακές εικόνες στο Air Show

Εντυπωσιακές εικόνες στο Air Show 

Τα ελληνικά φτερά σκίζουν τον αθηναϊκό ουρανό, καθώς η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ετοιμότητας και αποτροπής. 

Την ίδια ώρα, ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανιζόταν να παραπονείται στον φιλότουρκο Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη ότι η…  Ελλάδα προβαίνει σε επιθετικές ενέργειες, και την ίδια ώρα μας κάλεσε να προχωρήσουμε σε διάλογο. Ο Στόλτενμπεργκ έμεινε, φυσικά, πιστός στον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. 

O Ερντογάν μίλησε σε Στόλτενμπεργκ για «επιθετικές ενέργειες» της Ελλάδας!

«Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαφορές. Και ενθαρρύνουμε και τις δύο χώρες να τις επιλύσουν ως σύμμαχοι σε αυτό το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης» αρκέσθηκε να δηλώσει.   

Ο Νίκος Δένδιας μιλώντας στην ιταλική Rai κατηγόρησε την Τουρκία για απόπειρα εκφοβισμού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δένδιας στη RAI για τουρκολιβυκό: Σαν να κάνει η Ελλάδα ΑΟΖ με... Τυνησία 

Τσίπρας: τώρα είναι η ώρα για επέκταση χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ.

Με μήνυμά του στην εκδήλωση των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Κύπρου για τις θαλάσσιες ζώνες, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε άμεση επέκταση χωρικών υδάτων στο Αιγαίο. 

«Η Ελλάδα δικαιούται και οφείλει να προβεί άμεσα στην επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 ν.μ. στην Αν. Μεσόγειο, όπως ακριβώς εχει κάνει η Τουρκία στην ίδια περιοχή. Ο καταλληλότερος χρόνος είναι τώρα» ανέφερε.   


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top