Δημοσκόπηση Pulse: Στο 8% η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ 

Πώς επηρέασαν τα ποσοστά οι εμφανίσεις των αρχηγών στη ΔΕΘ   

Pulse πρόθεση ψήφου

Στο 8% ανέρχεται η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, μετά τις ομιλίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Tσίπρα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Πριν από την εμφάνιση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ήταν στις 7,5 ποσοστιαίες μονάδες αλλά μετά την ομιλία Μητσοτάκη η διαφορά ανέβηκε στις 8,5 μονάδες, για να πέσει κατά 0,5%, μετά την ομιλία Τσίπρα, και  να βρεθεί  στις 8 μονάδες.

Συγκεκριμένα, η δύναμη των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων μετά την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ διαμορφώνεται ως εξής:

ΝΔ: 34,5%, ΣΥΡΙΖΑ: 26,5%, ΠΑΣΟΚ: 12%, ΚΚΕ: 5%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 4%, ΜέΡΑ25: 3%

Μετά την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε το ποσοστό του στο 39% έναντι 28% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ «Κανένας από τους δύο» απάντησε το 29%.

Tα ποσοστά  διατηρήθηκαν ίδια μετά την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ:  Μητσοτάκης 39%, Αλέξης Τσίπρας 28%, «Κανένας από τους δύο» 29%. 

Pulse παράσταση νίκης

Στην παράσταση νίκης διατηρείται σταθερό το προβάδισμα της ΝΔ  και μετά τις ομιλίες Κ. Μητσοτάκη και Α. Τσίπρα στη φετινή ΔΕΘ. 

Pulse παράσταση νίκης  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top