Πιτσιόρλας: Περιμένω τοποθέτηση από Τσίπρα για την παρακολούθησή μου

«Δε θέλω να πιστέψω ότι είχε δώσει εντολή ο ίδιος»

«Δεν θέλω να το πιστέψω ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου», δήλωσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά την παραδοχή του πρώην διοικητή της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) ότι παρακολουθούταν όταν ήταν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

«Θα περιμένω τις επίσημες τοποθετήσεις. Πέρα από το ότι είναι παράλογο και παράνομο, το θεωρώ και αδιανόητο», σημείωσε.

Εξεταστική: Ο Ρουμπάτης παραδέχθηκε ότι παρακολουθούσαν τον Πιτσιόρλα 

«Σοκαρίστηκα και προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για την παρακολούθησή μου επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Για πρώτη φορά μετά από 15 μέρες που λέγονταν άλλα, έγινε παραδοχή ότι υπήρξε άμεση παρακολούθηση. Απευθείας και μόνο σε μένα, ενώ λεγόταν ότι “το βρήκαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση να παρακολουθούνται ο Σαγιάς και Πιτσιόρλας, τον ένα τον κάναμε γραμματέα της κυβέρνησης τον άλλο πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ και συνεχίσαμε την παρακολούθηση”» είπε, μιλώντας στον Σκάι.

Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου – Μου είναι αδιανόητο

«Επί 15 μέρες λέγονταν ψέματα, είχαν κατατεθεί και σε αρμόδιες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, όχι μόνο διαρρέονταν. Χθες έγινε παραδοχή ότι υπήρξε άμεση παρακολούθηση. Υπήρξε και μια δικαιολογία: ότι εγώ ως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, διαπραγματευόμουν την πώληση, νησιών, εκτάσεων, κλπ και ότι ήμουν διαχειριστής εταιρείας συριακών συμφερόντων στην αρχή, αραβικών μετά. Στο ΤΑΙΠΕΔ πήγα τον Μάρτιο του 2015. Μετά τις εκλογές και αφότου έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για δύο υποθέσεις, Οξυά – Ζάκυνθο, οι οποίες είχαν λήξει ένα – δυο χρόνια πριν. Η Οξυά πουλήθηκε το ’13, άλλη κυβέρνηση, η Ζάκυνθος το ’14, άλλη κυβέρνηση», είπε ο κ. Πιτσιόρλας.

ΝΔ: Αποκαλύπτεται η παρακολούθηση Πιτσιόρλα παρά τη διάψευση Τσίπρα  

«Εγώ ως πρόεδρος δεν ασχολήθηκα με καμία αγοραπωλησία, αλλά με άλλα σοβαρά θέματα αρμοδιότητας του ΤΑΙΠΕΔ», διευκρίνησε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top