ΝΔ: Αποκαλύπτεται η παρακολούθηση Πιτσιόρλα παρά τη διάψευση Τσίπρα  

«Στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να καλύψουν τα ψέματά τους με νέα ψέματα»

Πιτσιόρλας Τσίπρας
Ο Στέργιος Πιτσιόρλας με τον Αλέξη Τσίπρα  

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ για το ζήτημα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, υποστηρίζοντας ότι παρά τη διάψευση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα της παρακολούθησης από την ΕΥΠ, επί διακυβέρνησής του, του τότε προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ και μετέπειτα αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα, όπως και του δικηγόρου Σπύρος Σαγιά (ο οποίος είχε διατελέσει στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΓΓ του Υπουργικού Συμβουλίου), αποκαλύπτεται η παρακολούθησή τους.  

Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσαν οι δικοί μου – Μου είναι αδιανόητο

Αφορμή είναι η συνέντευξη του κ, Πιτσιόρλα στην εφημερίδα «Τα Νέα», στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την πικρία του για την παρακολούθησή του και για το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον ενημέρωσε.  

Κούλογλου: Γίνονταν και επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθήσεις – Ήταν μία κακή πρακτική

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ πάντως, ο βουλευτής του Δημήτρης Τζανακόπουλος ισχυρίσθηκε μιλώντας στον Σκάι ότι η εντολή για την παρακολούθηση του Στέργιου Πιτσιόρλα αφορούσε οικονομικό ζήτημα και είχε δοθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά.

 

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα - Σαγιά   

Συγκεκριμένα αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το ίδιο ζήτημα: 

Βουλή: Ψηφίστηκε η πρόταση για Eξεταστική Eπιτροπή στην υπόθεση Ανδρουλάκη

«Με βάση όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Δραβίλλας, Διοικητής της ΕΥΠ από το 2012 ως το 2015, έχει διαψεύσει κατηγορηματικά την παρακολούθηση Πιτσιόρλα και Σαγιά επί διακυβέρνησης Σαμαρά. Παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα στη Βουλή, αποκαλύπτονται οι παρακολουθήσεις στελεχών της κυβέρνησής του, επί των ημερών της πρωθυπουργίας του! Στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το συνηθίζουν, προσπαθούν να καλύψουν τα ψέματά τους με νέα ψέματα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top