Κούλογλου: Γίνονταν και επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθήσεις – Ήταν μία κακή πρακτική

Η παραδοχή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την περίοδο 2015 και 2019

Την ερχόμενη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εργασίες της εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει τις υποθέσεις παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, του Θανάση Κουκάκη και του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ

Για παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας για «κακή πρακτική».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο BBC Radio World Service και την εκπομπή «Weekend», ο κ. Κούλογλου κλήθηκε να απαντήσει για το θέμα των παρακολουθήσεων στην Ελλάδα.

Συνεργάτες Καραμανλή: Καμία αιχμή για κυβέρνηση – Είπε τα αυτονόητα

Ο Βρετανός δημοσιογράφος σημείωσε πως δεν αφορά ένα πολιτικό κόμμα, τονίζοντας πως «υπήρχε μια ευρεία παρακολούθηση τηλεφώνων που πλέον γνωρίζουμε, όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ 2015 και 2019».

Βουλή: Ψηφίστηκε η πρόταση για Eξεταστική Eπιτροπή στην υπόθεση Ανδρουλάκη

«Αυτό είναι σωστό, είναι σωστό. Ήταν μια κακή πρακτική τότε, όσο και επί των προηγούμενων κυβερνήσεων», απάντησε ο κ. Κούλογλου.

Πλαφόν στα φοιτητικά ενοίκια ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Το σχετικό απόσπασμα το δημοσιοποίησε το ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος ήταν επίσης φιλοξενούμενος στη ραδιοφωνική εκπομπή.

 

Κούλογλου: «Οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν»

Για παραποίηση των όσων είπε στη συνέντευξη του στο BBC World Service κάνει λόγο ο Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για «μονταζιέρα» επισημαίνοντας ότι η απάντησή του ήταν η εξής: «Αυτό είναι σωστό. Ήταν μια κακή πρακτική από τότε και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όμως κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, είχαμε μια αύξηση 30% στον αριθμό των παρακολουθήσεων σε σχέση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top