Βίντεο - ντοκουμέντο για υβριδική επίθεση της Τουρκίας με το μεταναστευτικό

Ορμητήριο η γειτονική χώρα για μετανάστες που περνούν τον Έβρο 

Η Τουρκία συνεχίζει τις υβριδικές επιθέσεις στην Ελλάδα, με όχημα - ως συνήθως - το μεταναστευτικό, όπως επιβεβαιώνεται από βίντεο που αποτυπώνει τη δράση τους και τα σχέδια της κυβέρνησης της γειτονικής χώρας, το οποίο μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.    

Έβρος: Μετανάστες περνούν στην Ελλάδα από την Τουρκία

Έβρος: Μετανάστες περνούν στην Ελλάδα από την Τουρκία    

Θεοδωρικάκος: «Η Τουρκία σπρώχνει βίαια ανθρώπους προς τα σύνορά μας»

Στο video που τραβήχτηκε χθες, φαίνονται, μέρα-μεσημέρι, δεκάδες παράνομοι μετανάστες που έρχονται από την Τουρκία, να περνούν τον δρόμο, με τα αυτοκίνητα φυσικά να σταματούν για να μην τραυματίσουν κάποιον, ενώ στη συνέχεια εκείνοι χάνονται στα βουνά, στην περιοχή Λάβαρα Έβρου. 

Αυξάνουν την πίεση στον Έβρο οι Τούρκοι

Το σημείο βρίσκεται μια «ανάσα» από τα ελληνοτουρκικά σύνορα και το video είναι μια ακόμη απόδειξη του «έργου» των Τούρκων διακινητών. 

Έβρος: Σημείο από το οποίο καθοδηγούνται μετανάστες να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα

Έβρος: Σημείο από το οποίο καθοδηγούνται μετανάστες να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα 

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, 25.000 παράτυποι μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορά μας μόνο τον Αύγουστο. 

Η κυβέρνηση πάντως βάζει φρένο στα τουρκικά «παιχνίδια» με την επέκταση του τον φράχτη στον Έβρο, όπως αποφάσισε χθες το ΚΥΣΕΑ, με την τοποθέτηση κι άλλων 250 συνοριοφυλάκων μέσα στον χειμώνα και  με την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών μέσων  παρακολούθησης του ποταμού Έβρου, όπως π.χ. με θερμικές κάμερες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top