Τσίπρας: Πρακτικές μαφίας οι διαρροές κατά Ανδρουλάκη

«Ο Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί»

Με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Τσίπρας κάνει λόγο για πρακτικές μαφίας από τις διαρροές της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών

Ανδρουλάκης κατά ΝΔ: Μιλά για «εκτσογλανισμό»-Αφήνει αιχμές για εκβιασμούς

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό,τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.

Ντόμινο εξελίξεων για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ

Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.


Παναγιώτης Κοντολέων: Ποιος είναι ο διοικητής της ΕΥΠ που παραιτήθηκε


Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

Ηλιόπουλος: «Θα αναμέναμε ο πρωθυπουργός να είχε αποπέμψει τον κ. Ρωμανό»

«Ο κ. Ρωμανός, διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, χτες σε δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές για τους λόγους που οδήγησαν στην παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. 24 ώρες μετά θα αναμέναμε να τον έχει αποπέμψει ο πρωθυπουργός για την απαράδεκτη προσπάθειά του να σύρει την πολιτική συζήτηση στο βούρκο των σκοτεινών αποκαλύψεων».

Αυτό αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, προσθέτοντας ότι «τίποτα τέτοιο φυσικά δεν έχει συμβεί».

«Προφανώς», αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, «ο κ. Ρωμανός υλοποιεί το ύστατο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου». Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «θα αποτύχει και αυτό.

Η αλήθεια θα λάμψει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας θα οδηγήσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην κατάρρευση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top