ΠΑΣΟΚ-ΕΥΠ: «Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την κυβέρνηση»

«Να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας οι Κοντολέων και Δεμίρης»

«Συνεχίζεται η άθλια προπαγάνδα από την κυβέρνηση της ΝΔ σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών. Ενώ η Εισαγγελέας επικαλείται το νόμο για το απόρρητο της διαδικασίας, η κυβέρνηση διαρρέει πληροφορίες για Αρμενίους, Ουκρανούς και Κινέζους. Τους διαψεύδει ο πρέσβης της Αρμενίας αλλά συνεχίζουν να χρησιμοποιούν σκοτεινές και παρακρατικές μεθόδους» αναφέρει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οφείλω μια συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη»

«Ζητάμε οι αρμόδιοι υπουργοί, ο κ. Κοντολέων και ο νέος Διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την επόμενη εβδομάδα και να πουν όλη την αλήθεια. Καλούμε την ελληνική Δικαιοσύνη να ερευνήσει άμεσα όλες τις αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι η κυβέρνηση των 'Αριστων του κ. Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επικίνδυνη» προσθέτει η ανακοίνωση και τονίζει:\

Δήλωση Μητσοτάκη τη Δευτέρα για την υπόθεση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη

«Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής θα εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας. Δεν θα εργαλειοποιήσει με επικοινωνιακούς όρους θέματα που αφορούν τον πυρήνα της λειτουργίας του πολιτεύματος, όπως κάνει η ΝΔ και όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα στο φως».

Ντόμινο εξελίξεων για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top