Επίθεση Ανδρουλάκη από τα Χανιά στην κυβέρνηση για το Predator  

«Δεν επιστρέφουμε σε εποχές που μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας»

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της απόπειρα «μόλυνσης» του τηλεφώνου του με το λογισμικό παρακολούθησης Predator εξαπέλυσε από τα Χανιά ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣOΚ καταλόγισε στην κυβέρνηση προσπάθεια υποβάθμισης της υπόθεσης. 

Ν. Ανδρουλάκης: Καταγγέλλει απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του

«Είναι ζήτημα δημοκρατίας» τόνισε στην ομιλία του σε ανοικτή συγκέντρωση στο Βατόλακκο Χανίων ο κ. Ανδρουλάκης.  ο οποίος πρόσθεσε ότι «θα δώσουμε αγώνα να αποκαλύψουμε ποιος κρύβεται από πίσω».

Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στα Χανιά

Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη στα Χανιά 

Υπόθεση Ανδρουλάκη: Πως λειτουργεί το λογισμικό παρακολούθησης Predator

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναρωτήθηκε για το ίδιο θέμα τι θα γινόταν αν αυτό που βρέθηκε στο κινητό του είχε βρεθεί στο κινητό του κ. Μητσοτάκη, όταν ήταν πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας ή αν είχε βρεθεί σήμερα στο κινητό του κ. Τσίπρα με πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη. 

Υποκλοπές: Κατά προτεραιότητα εξέταση ζήτησε από τον Άρειο Πάγο ο Τσιάρας

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στους αγώνες των Κρητικών και της Κρήτης για «τους αγώνες της δημοκρατικής παράταξης για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη» και επισήμανε ότι στόχος του είναι «να γίνει το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη ο ισχυρός πόλος απέναντι στη Δεξιά και τη συντήρηση στην Ελλάδα». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top