Εξοργίσθηκαν οι Τούρκοι από τα F – 35 στη Σούδα με Δένδια, Χαρδαλιά, Φλώρο 

Από τη σύγχυση ανέφεραν τον Υπουργό Εξωτερικών σαν Υπουργό Άμυνας! 

Οι Τούρκοι εξαγριώθηκαν βλέποντας Έλληνες αξιωματούχους (τον Νίκο Δένδια, τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Στρατηγό Φλώρο), με φόντο τα F-35 στη Σούδα για την ελληνοαμερικανική άσκηση, όπως και με τον υπουργό Eθνικής Aμύνης στο Τέξας, στη γραμμή παραγωγής του μαχητικού που θα πάρουμε. 

Στη Σούδα για τα F-35 οι Δένδιας, Χαρδαλιάς, Φλώρος και Τσούνης

Πρόκληση και από τον Νταβούτογλου

Νέα πρόκληση ήρθε, όμως, και από το... outsider. Ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός, Νταβούτογλου, δήλωσε ότι «είδε»  απογόνους του Πορθητή, επισκεπτόμενος την Ξάνθη! 
 
Με καφέ και... κουλουράκια υποδέχθηκαν μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας τον πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας, πάλαι ποτέ στενό συνεργάτη του Ερντογάν και νυν ορκισμένο εχθρό του. 

Νταβούτογλου Θράκη

Ο Νταβούτογλου στη Θράκη

Η αιφνιδιαστική του επίσκεψη σε Ξάνθη και Κομοτηνή, συνοδεία του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ, «έκλεισε» μ' ένα προκλητικό tweet: 

«Στην Ξάνθη-περιοχή των απογόνων του Πορθητή αγκαλιάσαμε με τα αδέρφια μας. Επισκεφτήκαμε τον δήμο Μύκης, την Τουρκική Ένωση Ξάνθης και την μουφτεία μας. Εξαλείψαμε την νοσταλγία με επίσκεψη στον Εχίνο που διατηρεί αναλλοίωτα τα έθιμα και τις παραδόσεις μας».

Στη γραμμή παραγωγής των F -35 ο N. Παναγιωτόπουλος

Την ίδια ώρα, ξεκινούσε η ξενάγηση του Υπουργού Εθνικής αμύνης, Nίκου Παναγιωτόπουλου, στις εγκαταστάσεις της Lockheed Martin στο Τέξας, όπου κατασκευάζονται τα F-35. 

O N. Παναγιωτόπουλος στις εγκαταστάσεις κατασκευής των F-35

O N. Παναγιωτόπουλος στις εγκαταστάσεις κατασκευής των F-35 

Μετά τις επαφές του Νίκου Παναγιωτόπουλου  αναμένουμε γρηγορότερα την απάντηση στο λεγόμενο LOR, το αίτημά μας  για την προμήθεια 20 F-35 με option για άλλα 20. 

Υπολογίζεται ότι το 2028: οι πρώτοι Έλληνες αεροπόροι θα πάνε στην Αμερική για να εκπαιδευτούν. 

Τουρκικά ΜΜΕ: Εκνευρίστηκαν για τα F -35 και μπέρδεψαν την ιδιότητα του Ν. Δένδια

Αυτά ακούν οι Τούρκοι, βλέπουν και σύσσωμη την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στη Σούδα, με φόντο τα F-35 και επιτίθενται στον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, μπερδεύοντας μέχρι και την ιδιότητά του. 

Δένδιας, Χαρδαλιάς, Φλώρος και Τσούνης στη Σούδα

Δένδιας, Χαρδαλιάς, Φλώρος και Τσούνης στη Σούδα 

«Ο υπουργός Αμύνης Δένδιας μαζί με τον υφυπουργό του και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου πόζαραν μπροστά στα αμερικανικά F-35. Για μία ακόμη φορά ενάντια στην Τουρκία κατέφυγαν πίσω από τις ΗΠΑ» ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του  A HABER! 

Στη Σούδα 24 F-35 των ΗΠΑ για «φροντιστήριο» με Έλληνες πιλότους 

Ο Υπουργός Εξωτερικών διαμήνυσε για μία ακόμη φορά χθες ότι «η Ελλάδα είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε απειλή ή χρήση βίας για την επίλυση των θαλάσσιων διαφορών». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top