MRB: Οι Υπουργοί που προηγούνται στις θετικές γνώμες    

«Καμπανάκι» από την ακρίβεια και την παράσταση νίκης για τη ΝΔ  

O Νίκος Δένδιας, στην πρώτη θέση της δημοφιλίας για μια ακόμη φορά, ο Κυριάκος Πιερακάκης, ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Βασίλης Κικίλιας, είναι οι Υπουργοί που βρίσκονται την πρώτη 4άδα της θετικής γνώμης των ερωτηθέντων στην έρευνα «Τάσεις» της MRB, στην οποία η ΝΔ προηγείται με διαφορά 7,2% στην πρόθεση ψήφου.  

Τάσεις MRB: Προβάδισμα 7,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ  

Τάσεις MRB: Δημοτικότητα Υπουργών

Τάσεις MRB: Δημοτικότητα Υπουργών 
 
 

Τον στρατηγικό σχεδιασμό του ΥΠΕΞ παρουσίασε ο Νίκος Δένδιας 

9 στους 10 χτύπησε η ακρίβεια 

Τα μεγαλύτερα προβλήματα  για τους πολίτες είναι η ακρίβεια και η υγεία.  Το 67,9% τα βγάζει δύσκολα πέρα, ενώ περισσότεροι από   9  στους 10 πλήττονται από την ακρίβεια.  

 Πληθωρισμός – ρεκόρ αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή!     

Όπως εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΜRΒ ΗΕLLAS, Δημήτρης Μαύρος,  όταν τους ζητάμε «ποιο είναι το κριτήριο να ψηφίσετε», μας λένε σε ποσοστό 70 %, που διαπερνά όλη την κοινωνία, ότι είναι η διαχείριση της ακρίβειας». 

Τάσεις MRB: Οι πολίτες για την ακρίβεια

Τάσεις MRB: Οι πολίτες για την ακρίβεια   

«Καμπανάκι» σημαίνει η τελευταία έρευνα της MRB για τη ΝΔ και σχετικά με την παράσταση νίκης, δηλαδή την πεποίθηση των πολιτών για το ποιο κόμμα θα  κερδίσει τις εκλογές,  παρότι το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη ερώτηση είναι 22,4%.  

  Όπως αναφέρει ο  κ. Μαύρος, η  παράσταση νίκης εμφανίζει γραμμική συνεχή πτώση για  τη ΝΔ, που αν την προεκτείνει την κυβερνητική θητεία,  έτσι όπως λέει ο πρωθυπουργός, μέχρι του χρόνου, «τότε τα πράγματα δε θα είναι εύκολα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top