Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Μητσοτάκη, τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα»

«Η Δύση δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη»

Νέα επίθεση κατά του Έλληνα πρωθυπουργού εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση για νέους. 

Για μία ακόμη φορά, ο Τούρκος Πρόεδρος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ότι «λέει ψέματα», ενώ απευθύνθηκε σε αυτόν σε πρώτο πρόσωπο. «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα», είπε ο ίδιος, ο οποίος ακόμα είναι εξοργισμένος με την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, πριν από έναν μήνα. 

Κωσταράκος στον εκπρόσωπο Ερντογάν: Ελάτε νύχτα και θα σας φάνε τα ψάρια!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον κατηγόρησε ουσιαστικά δεν τήρησε τα όσα είπαν στη συνάντηση τους τον Μάρτιο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ είπε πως η Ελλάδα δεν έχει κάνει τίποτα για να βοηθήσει την Ουκρανία! 

«Μου είπε ο κύριος Μητσοτάκης: “Δε θα κάνουμε δηλώσει κατά της Τουρκίας από εδώ και πέρα”. Πιστέψαμε στα λόγια αυτού του άνδρα. Του είπα πως θα τον φιλοξενήσω στην έπαυλη, και πως θα συνεννοηθούμε στο δείπνο». Μετά όμως, ο Ερντογάν κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό πως πήγε στις ΗΠΑ και έκανε προκλητικές δηλώσεις για την Τουρκία. 

Τουρκικός Τύπος: «Έχουμε την κυριαρχία σε Ρόδο, Σάμο, Χίο κι άλλα 6 νησιά»

«Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα. Η Δύση δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη. Έχουν καθυστερήσει την ένταξη της ΕΕ από το 1963. Δεν υπάρχει ακεραιότητα σε αυτούς, παρά μόνο στο έθνος μας». 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top