Με ομιλίες στελεχών συνεχίζεται το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνηματος Αλλαγής

Η δεύτερη μέρα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κίνηματος Αλλαγής, ξεκίνησε με ομιλίες στελεχών και μελών του κόμματος. Ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος στο χαιρετισμό του εξέφρασε τη στήριξη στο Νίκο Ανδρουλάκη και τη νέα γενιά που έδωσε δυναμικό παρόν στη χθεσινή έναρξη ενώ οι Νίκος Χριστοδουλάκης και ο Ηλίας Κικίλιας παρουσίασαν το προγραμματικό πλαίσιο που εκπονήθηκε και θα συζητηθεί στη πορεία προς τις εκλογές επισημαίνοντας ότι «προοδευτικό κόμμα σημαίνει προοδευτικό πρόγραμμα». 

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ξεκίνησε με ένα λουλούδι Ανδρουλάκη στη θέση της Φώφης

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, που διεκδίκησε τον περασμένο Δεκέμβριο την ηγεσία του κόμματος, επεσήμανε οτι η πρόβλεψή του οτι μπορεί να υπερδιπλασιαστεί η δύναμη του γίνεται πραγματικότητα καθώς, όπως είπε, «οι πολίτες μας δίνουν μια μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. Είναι στο χέρι μας οι δημοσκοπήσεις να γίνουν εκλογική δύναμη».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι δεν κάνει πίσω στις αρχές του και μ’ αυτές στηρίζει το νέο Πρόεδρο, το κόμμα και τη παράταξη παραβλέποντας μικροπρέπειες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τη Βουλή. «Όλοι στο κοινό αγώνα για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ παραμερίζοντας προσωπικά ζητήματα. Μόνο η πατρίδα είναι πάνω απ’ όλα», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Ο μέχρι τώρα γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης, καταχειροκροτήθηκε όταν έκανε αναφορά στη Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι «της χρωστάμε που μας κράτησε ενωμένους και μας έμαθε να δίνουμε τον αγώνα με ηθική και πίστη στις αρχές μας». Ο κ. Χριστοδουλάκης επεσήμανε ότι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δεν ταιριάζει ο δεύτερος ρόλος ούτε ετεροπροσδιορίζεται και πρόσθεσε ότι δεν περισσεύει κανείς με τη συλλογικότητα να είναι απέναντι στις ατομικές φιλοδοξίες του καθενός.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και συντονιστής της Γραμματείας για τη Σοσιαλδημοκρατική Ανανέωση, Θόδωρος Μαργαρίτης, υπερασπίστηκε τη επιλογή της Ανανεωτικής Αριστεράς να συμπράξει με το ΠΑΣΟΚ στις δύσκολες συνθήκες, το 2015, ενώ τόνισε ότι η σύνθεση του τίτλου δείχνει την ώσμωση και ενότητα των δυνάμεων της νέας Σοσιαλδημοκρατίας. Ζήτησε να μην υπάρξουν αποκλεισμοί στην νέα Κεντρική Επιτροπή.

Με ομιλίες στελεχών συνεχίζεται το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top