Ξεκινά το απόγευμα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Θα μιλήσουν και Βενιζέλος, Παπανδρέου, Σημίτης

Οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αρχίζουν σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Dο).

Η έναρξη του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα γίνει στις 18:00 στο Τάε Κβον Ντο με τη συγκρότηση του προεδρείου, όπου θα είναι επικεφαλής ο πρώην υπουργός Παιδείας, Πέτρος Ευθυμίου.

Επέστρεψε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ - 170.000 μέλη ψήφισαν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Στο συνέδριο θα προβληθεί και  μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Πορτογάλου πρωθυπουργού Αντόνιο Κόστα.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες να παρακολουθήσουν την έναρξη του συνεδρίου του κόμματος και την εισηγητική του ομιλία, με την οποία θα ανοίξουν οι εργασίες του.

«Είναι ένα ανοιχτό συνέδριο. Να έρθουν να παρακολουθήσουν. Θα έχουμε ανοιχτά τραπέζια συζήτησης. Εμείς προσπαθούμε το συνέδριο αυτό να είναι ένα ακόμη βήμα. Εκατόν ογδόντα χιλιάδες μέλη της παράταξης επέλεξαν το όνομα ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πριν από 15 ημέρες, με μια πρωτοφανή διαδικασία, πολύ μαζική, και με χαροποιεί γιατί σε αυτά τα πρώτα βήματα φαίνεται να μας αγκαλιάζει ο κόσμος», είπε, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM, την Πέμπτη. 

Στο ίδιο τραπέζι Παπανδρέου και Βενιζέλος: Ποια πολιτικός τους… «ένωσε»

Στο βήμα για να μιλήσουν στο Συνέδριο θα ανέβουν και οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top