Στο ίδιο τραπέζι Παπανδρέου και Βενιζέλος: Ποια πολιτικός τους… «ένωσε»

Για ψαράκι στα Χανιά οι πρώην αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ

Παπανδρέου - Βενιζέλος

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ έχουν βρεθεί αντίπαλοι πολλές φορές, ωστόσο μετά από πολύ καιρό βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, σε ταβερνάκι στα Χανιά, χάρη στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου στην Αλικαρνασσό

Η βουλευτής της ΝΔ είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά στα Χανιά. 

Ντόρα Μπακογιάννη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε αγκαλιά με την εγγονή της

Παπανδρέου - Βενιζέλος

Οι δύο πρώην αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ κάθισαν αντικριστά και απόλαυσαν τους ψαρομεζέδες, ανταλλάσσοντας και απόψεις / Πηγή φωτογραφίας: zarpanews.gr

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος, μέλη επίσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ως βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου. Στη συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι μέλος και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Μπακογιάννη - Ρουσόπουλος

Στη συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι μέλος και ο Θόδωρος Ρουσόπουλος / Πηγή φωτογραφίας: zarpanews.gr

Η κυρία Μπακογιάννη είχε καλέσει τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και τον κ. Βενιζέλος, ο οποίος δεν είναι μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης, για να μετάσχει ως εισηγητής σε μια από τις συνεδριάσεις της Πολιτικής Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης που είχε ως κεντρικό αντικείμενο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι δύο πρώην αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ κάθισαν αντικριστά και απόλαυσαν τους ψαρομεζέδες, ανταλλάσσοντας απόψεις, ωστόσο δε φάνηκε να έχει «σπάσει» ο πάγος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top